AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük'te - Son Dakika
Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük'te

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük\'te

Mehmet Ali Şahin, Cumayanı Köyü Şaban Namal Camisinin açılışını gerçekleştirdi.

27.06.2014 16:04  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, hayırsever iş adamı Sedat Namal'ın babası adına yaptırdığı Cumayanı Köyü Şaban Namal Camisi'nin açılışını yaptı.

Cami bahçesinde düzenlenen törende konuşan Şahin, caminin temel atma töreninde de bulunduğunu, Allah'ın kendisine camiyi hizmete alma töreninde de bulunmayı nasip ettiğini söyledi.

Karabük'ün en fazla nüfusa sahip köyünün Cumayanı olduğunu belirten Şahin, şöyle konuştu:

"Bu köyümüz belde olma koşulunu yakaladı. Devlet organları, köyümüzün eksik hizmetleri neyse bunları buraya getirme çabasında. Su sorunu vardı, kısa sürede çözdük. Yollarıyla ilgili birtakım sorunlar var. Bu konuyla ilgili adımlar atıldı, daha da atılması gerekiyor. Burada gençlerimiz var. Bizden spor yapacakları alan istemişlerdi. Çok güzel futbol sahasını gençlerimize kazandırdık. İnsan, sadece et, kemik adale ve kastan ibaret değildir. İnsanın bir de ruhu, manevi yönü var. Bu tür müesseselere, camimize ve Kuran kurslarına da ihtiyacımız var. Önümüzdeki ders yılında Cumayanı'nda imam hatip orta kısmını da açmayı düşünüyoruz. Çocuklarını göndermek isterlerse bu hizmeti de önlerine gelecek ders yılı itibarıyla koyacağız. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerini arzu ediyoruz.

Devlet, bir taraftan hizmetlerini yürütüyor ama yetişemediği alanlar da var. Sedat kardeşim geldi, babasının adına bu camiyi başlattı. Caminin Cumayanı köyümüze hayırlı olmasını diliyorum."

Daha sonra Şahin, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Müftüsü Halil Bektaş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ve hayırsever iş adamı Namal ile kurdele keserek, ibadethaneyi hizmete açtı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, Karabük'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement