AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı'dan "Paralel Yapı" Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı'dan "Paralel Yapı" Değerlendirmesi

AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı\'dan "Paralel Yapı" Değerlendirmesi

Tatlı: "Paralel yapı ve onun yörüngesine giren bazı parti, medya ve kurumların topyekun saldırısı karşısında milletimiz ilk tokadını 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde atmış, paralel yapı ve yandaşlarını tek kelimeyle sandığa gömmüştür"

22.12.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, "Paralel yapı ve onun yörüngesine giren bazı parti, medya ve kurumların topyekun saldırısı karşısında milletimiz ilk tokadını 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'inde atmış, paralel yapı ve yandaşlarını tek kelimeyle sandığa gömmüştür" dedi.

Tatlı, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, ülkede devlet içinde devlet olmaya çalışanların, seçilmiş iktidarı sahte soruşturmalarla devirmeye çalışanların hukuk önünde hesap vereceğini belirtti.

Yaşanan süreçte iktidarın diş duruş sergileyerek, paralel yapının oyununu bozmayı başardığını ifade eden Tatlı, şunları kaydetti:

"Paralel yapı ve onun yörüngesine giren bazı parti, medya ve kurumların topyekun saldırısı karşısında milletimiz ilk tokadını 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'inde atmış, paralel yapı ve yandaşlarını tek kelimeyle sandığa gömmüştür. Milletimiz, iktidarımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteğini 10 Ağustos 2014'de bir kez daha vererek paralel yapı ve yandaşlarını tekrar sandığa gömmüştür. Kendini Türkiye'nin gayri meşru iktidarı sananlar milletimizin şamarı ile sersemlemiştir: "

Milletin kendilerine verdiği emaneti, devletin mahremlerini gizlice dinleyip dış güçlere servis edenlere asla teslim etmeyeceklerini vurgulayan Tatlı, "Paralel yapı şu süreçte sergilediği saldırgan ve küfürbaz tavrıyla zaten ahlak yapısını ortaya koymuştur. Milletimiz her şeyin farkındadır. Milletimizin verdiği emaneti, devletin en mahrem sırlarını gizlice dinleyip dış güçlere servis edenlere asla teslim etmeyeceğiz. Her kim ki bu devletin namusunu, bu milletin onurunu dışarıya satmaya kalktıysa, devleti gayrı meşru yollardan ele geçirmeye çalıştıysa Allah'ın izniyle hukuk karşısında hesap verecektir" dedi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı'dan 'Paralel Yapı' Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement