AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Almanya'da Hemşerilerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Almanya'da Hemşerilerini Ziyaret Etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Almanya\'da Hemşerilerini Ziyaret Etti

Bazı toplantılar için Almanya'da bulunan Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Essen şehrinde yaşayan Gümüşhaneli hemşerilerini ziyaret etti.

13.12.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bazı toplantılar için Almanya'da bulunan Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Essen şehrinde yaşayan Gümüşhaneli hemşerilerini ziyaret etti.

Essen'in Kray semtinde hemşerileriyle bir araya gelen Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, hemşerilerinin sorunlarını dinledi, Gümüşhane'de yapılan çalışmaları anlattı. Milletvekili Feramuz Üstün'ün sohbet toplantısında Essen'de faaliyet gösteren Avrupa Gümüşhane Dölek Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ünsal Gür, bazı dernek üyeleri, Gümüşhaneli olan merkezi Köln'de bulunan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Köksal Kuş ve Bad Kreuznach Şube Başkanı Musa Şenel de hazır bulundu. Hemşerileriyle bol bol memleket sohbetleri yapan milletvekili Feramuz Üstün toplantı sonunda habercilere, 'Hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasret giderdik, bol bol memleket meselelerini konuştuk. İlimiz Gümüşhane'de yapılan çalışmaları ve yapılması gerekenleri birlikte istişare ettik. Hemşerilerimizin öneri ve beklentileri bizim için önemlidir. Gelecekte Avrupa'da yaşayan hemşerilerimizle daha sık bir araya geleceğiz' şeklinde konuştu.

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, toplantı sonunda hemşerileriyle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Almanya'da Hemşerilerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement