AK Parti İl Yönetiminden Şevkan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Yönetiminden Şevkan'a Ziyaret

AK Parti Denizli İl Başkanı Örki ile Acıpayam İlçe Başkanı Dağ, partilerinden Acıpayam Belediye Başkanlığı'na seçilen Hulusi Şevkan'ı ziyaret etti.

09.04.2014 16:07  Güncelleme: 08:11

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden Acıpayam Belediye Başkanlığı'na tekrar seçilen Hulusi Şevkan'ı makamında ziyaret etti.

Örki, Şevkan'ın belediye başkanlığı döneminde Acıpayam'a önemli hizmetlerin geldiğini, bundan sonra da gelmeye devam edeceğini belirtti.

Denizli'nin büyükşehir olmasıyla merkezle birlikte tüm ilçelerde önemli yatırımlar ve projeleri hayata geçirileceğini belirten Örki, "Yeniden Acıpayam Belediye Başkanlığına seçilen Hulusi Şevkan ve meclis üyelerini tebrik ediyorum. Acıpayam'a güzel hizmetlerin gelmesi için hep birlikte çalışacağız" şeklinde konuştu.

Acıpayam Belediye Başkanı Şevkan da, Acıpayam'ın çehresini değiştirecek önemli projelere imza atmak istediklerini dile getirerek, "Büyükşehir olduktan sonra hizmetlerimiz köylere kadar daha hızlı ve güçlü bir şekilde ulaşacaktır" dedi.

-Acıpayam Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve meclis üyeleri Talip Özkan Sanat Merkezinde ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Şevkan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerinde halkın tercihiyle geldikleri bu makamda halka layık olmaya çalışacaklarını belirtti. Şevkan, "25 belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaş bizden hizmet bekliyor. Bu hizmetleri gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra gerçekleştirilen seçimlerde ise görev dağılımı yapıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Yönetiminden Şevkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement