AK Parti Milletvekili Hüseyin Bürge'nin Acı Günü - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Hüseyin Bürge'nin Acı Günü

AK Parti Milletvekili Hüseyin Bürge\'nin Acı Günü

AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge'nin 18 aylık torunu Ömer Bürge hayatını kaybetti.

10.07.2013 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge'nin 18 aylık torunu Ömer Bürge hayatını kaybetti. Minik çocuğun cenaze töreninde anne ve babası güçlükle ayakta durabildi.

Doğuştan rahatsızlığı bulunan 18 aylık Ömer Bürge, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ulaştırma Bakan Yardımcısı Yahya Baş ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge'nin torunu olan Ömer Bürge için bugün cenaze töreni düzenlendi. Bayrampaşa Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Hüseyin Bürge, minik çocuğun anne ve babası Cemil ile Rabia Bürge, 6 yaşındaki ikiz çocukları Hüsna ve Hüseyin Bürge ile Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, aile yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede Milletvekili Hüseyin Bürge ile minik çocuğun anne ve babasının güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Bizim Milletvekilimiz, eski belediye başkanımız. Bayrampaşa'ya yıllarca hizmet etmiş. Onun 1.5 yaşında olan bir torunu vefat etti. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Üzüntülüyüz. Onun evladı bizim evladımız. Ben burada şunu ifade etmek istiyorum. Güzel bir günde vefat etti. Şehitlik mertebesine ulaştı. Ramazan-i Şerifimizin en güzel günlerinden bir günündeyiz. Böyle bir günde vefat etti. Ben Allah'tan ailesine sabır diliyorum" dedi.

Bayrampaşa Merkez Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından minik Ömer'in cenazesi Eyüp'teki aile kabristanına defnedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Hüseyin Bürge'nin Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement