AK Parti Milletvekili İle Gazeteci Birbirine Girdi: Davaya Zarar Vermeyin - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili İle Gazeteci Birbirine Girdi: Davaya Zarar Vermeyin

AK Parti İstanbul milletvekili Belma Satır ile Hilal Kaplan arasında, sosyal medyada başlayan tartışma büyürken, ikili sert ifadeler kullandı.

28.06.2018 12:40  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Haziran seçimleri sonrası, Hilal Kaplan'ın sosyal medya üzerinden ortaya attığı soru ile başlayan tartışma giderek büyüyor.

<a class='keyword-sd' href='/ak-parti/' title='AK Parti'>AK Parti</a> <a class='keyword-sd' href='/milletvekili/' title='Milletvekili'>Milletvekili</a> İle Gazeteci Birbirine Girdi: Davaya Zarar Vermeyin

MİLLETVEKİLİ TEPKİ GÖSTERDİ

Twitter hesabından yazdığı, "Sadece Ak Parti destekçileri cevaplasın lütfen: Ak Parti'ye dair eleştirileriniz, değişmesini istedikleriniz ve yerel seçimdeki beklentileriniz nelerdir?" sorusuna çok sayıda yanıt alan Kaplan'a ilk tepki, AK Parti İstanbul milletvekili Belma Satır'dan geldi.

AK Parti Milletvekili İle Gazeteci Birbirine Girdi: Davaya Zarar Vermeyin

"GAZETECİLİK BU DEĞİL"

Hilal Kaplan'ın sosyal medya üzerinden bu soruyu sormasını "ucuz ve gereksiz" bulduğunu söyleyen milletvekili, yaşanan bu süreci "saygısızlık" olarak niteledi. Satır'ın ilk yanıtı şöyle: "Çok ucuz ve gereksiz ..Gazetecilik bu değil ... Bize ulaşmak isteyen her şekilde zaten ulaşıyor, seçim sürecinde gece gündüz çalışan teşkilatımıza, seçmenlerimize , yol arkadaşlarımıza saygısızlık . ..Var olabilmek için biraz emek sarfedin ltf @hilal_kaplan"

AK Parti Milletvekili İle Gazeteci Birbirine Girdi: Davaya Zarar Vermeyin

"EMEK SARF EDİN"

Belma Satır'ın bu yanıtına sessiz kalmayan Kaplan ise, "Ucuz, gereksiz ve hatta terbiyesizce.. Herkes size istediği zaman ulaşıyorsa, o kadar "var"sanız, 2 günde 7.800 yanıt neden geldi? Bu arada ilettiğim tüm Ak Partili isimler ya zaten mentionları takip ettiklerini ya da edeceklerini söyleyip teşekkür ettiler", "Şahsıma yönelik "Var olabilmek için biraz emek sarf edin lütfen" ve ucuz ifadelerinizi de pek yüce zat-ı âlilerinize iade ederim. Yazarlığım falan bir yana, vatandaşla iletişimi bu olandan çok şey beklememek lazım" şeklinde iki tweet attı ve tartışma daha da alevlendi.

AK Parti Milletvekili İle Gazeteci Birbirine Girdi: Davaya Zarar Vermeyin

"DAVAYA ZARAR VERMEYİN YETER..."

Kaplan'a yeniden yanıt veren Belma Satır: "Dava uğruna çalışan teşkilat mensuplarımdan ve vekillerinden önce @hilal_kaplan özür dileyecek .Sosyal medyada yazışmak tarzım değil .Ancak gece,gündüz,oruçlu,iftarda,sahurda çalışan arkadaşlarımın hakkını korumak benim tarzım. Masa başında, klavye başında olanların değil #son" diyerek, kendi adına tartışmayı sonlandırdığını ifade etti ancak Hilal Kaplan'ın cevabı gecikmedi: "Gece gündüz çalışan teşkilattan Allah dâim razı olsun, sorun onlar değil. Benim tivitimi boşverin, size gelen yanıtları lütfedip okursanız, neyin sorun olduğunu da net görürsünüz. "Küçük dağları ben yarattım" kafasındaki birinden özür de istemem, davaya zarar vermeyin yeter.."

İkili arasındaki tartışma, daha da derinleşecek gibi görünürken, İstanbul Milletvekili Belma Satır'ın yanıt verip vermeyeceği merak konusu.

AK Parti Milletvekili İle Gazeteci Birbirine Girdi: Davaya Zarar Vermeyin

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili İle Gazeteci Birbirine Girdi: Davaya Zarar Vermeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement