AK Parti 21 Mayıs'ta Hem Genel Başkan Hem de Parti Yönetimini Seçecek - Son Dakika
Güncel

AK Parti 21 Mayıs'ta Hem Genel Başkan Hem de Parti Yönetimini Seçecek

AK Parti, 21 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağanüstü kurultayda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Genel Başkan olarak seçmeye hazırlanıyor. Parti Sözcüsü Aktay, kurultayda MKYK dahil tüm yönetim kademesi için de seçim yapılacağını açıkladı.

01.05.2017 18:17  Güncelleme: 00:01

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yasin Aktay, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısı sonrası parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

TÜM YÖNETİM İÇİN SEÇİM YAPILACAK

AK Parti Sözcüsü Aktay, 2 1 Mayıs'ta yapılacak AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde hem genel başkan hem Merkez Karar Yönetim Kurulu hem de partinin bütün yönetim kademesinin seçiminin gerçekleştirileceğini bildirdi.

AK Parti Sözcüsü Aktay: "21 Mayıs'ta olağanüstü kongre olacak. Sayın Başbakanımızın, Genel Başkanımızın davetiyle oluşuyor bu olağanüstü kongre. Bu kongrede de bir seçim yapılması ve Sayın Cumhurbaşkanımızın partimizin genel başkanlığına seçilmesini öngörüyoruz."

"ERDOĞAN BALKON KONUŞMASI YAPACAK MI?"

"Yarın gerçekleştirilecek törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması yapıp yapmayacağının, rozet takıp takmayacağının" sorulması üzerine Aktay, törenin AK Parti Genel Merkezi'ndeki salonda yapılacağını, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitabını beklediklerini kaydetti.

ABDULLAH GÜL DAVET EDİLDİ Mİ?

"Davetliler arasında kurucular kurulu üyelerini de saydınız. Sayın Abdullah Gül'ün ya da Sayın Ahmet Davutoğlu'nun yarın yapılacak törene gelme durumu var mıdır?" şeklindeki soruya Aktay, "Bu kategoriye kim giriyorsa herkes davetli. Şahıs olarak herhangi bir kişiye özel bir davet yok. Burada sadece kurucular kurulu, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekilleri, Merkez Demokrasi Hakem Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyeleri yarınki toplantıya davetlidir." yanıtını verdi.

Aktay, herhangi bir kişiye özel bir davet bulunmadığını, söz konusu kurullara üye olanların davet edileceğini, bunun bir parti toplantısı olacağını sözlerine ekledi.

AK Parti 21 Mayıs\'ta Hem Genel Başkan Hem de Parti Yönetimini Seçecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti 21 Mayıs'ta Hem Genel Başkan Hem de Parti Yönetimini Seçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement