AK Parti Muş İl Başkanı Ergün, Birlik Çağrısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Muş İl Başkanı Ergün, Birlik Çağrısı Yaptı

AK Parti Muş İl Başkanı Ergün, Birlik Çağrısı Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanı Namık Ergün, 1 Kasım’da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den aday ve aday adayı olan herkese teşekkür ederek birlik çağrısında bulundu.

19.09.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanı Namık Ergün, 1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti'den aday ve aday adayı olan herkese teşekkür ederek birlik çağrısında bulundu.

AK Parti'de adayların belirlenmesi üzerine süreçle ilgili açıklama yapan AK parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, aday ve aday adayı olan herkesin çok kıymetli olduğunu söyledi. 1 Kasım'da hedeflerinin kesinlikle 3 milletvekili çıkarmak olduğunu ifade eden Ergün, "Partimize Muş Milletvekili aday adaylığı için 31 Ağustos ve 3 Eylül tarihleri arasında 27 isim başvuruda bulunmuştur. Bu aday adaylarımızın hepsi bizler için çok kıymetlidir. Genel merkezimiz tarafından adaylarımız belirlendi. Parti olarak Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er ve Medeni Çağlar ile seçime gideceğiz. Adaylarımızın, memleketimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz. Biz, AK Parti Muş İl Başkanlığı olarak genel merkezimizin belirlediği adaylar etrafında kenetlenerek çalışmalarımızı hızlandıracağız. İnşallah 1 Kasım akşamında ilimizdeki 3 milletvekilini de kazanarak mutlu sona ulaşacağız" dedi.

"TEŞKİLAT OLARAK ADİL DAVRANDIK"

Teşkilat olarak aday adaylığı sürecinde herkese eşit mesafede ve adil davrandıklarını kaydeden Ergün, "Bizim için önemli olan millettir, millete hizmettir. Bizim gözümüzde bütün aday adaylarımız eşitti. ve aday adaylığı sürecinde hepsine eşit mesafede yer aldık. Aday adaylığı süreci bitti. Şimdi tüm aday adaylarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatlarımız olarak genel merkezimiz tarafından belirlenen adaylarımız ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, yeniden millet iradesinin ortaya çıkması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu vesileyle; yapılacak olan seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini ve bütün aday adaylarımızın yollarının açık olmasını diler, Muş halkına ve tüm kamuoyuna saygılar sunarım" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Muş İl Başkanı Ergün, Birlik Çağrısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement