AK Parti Nevşehir Milletvekillerinden Ortak Kandil Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Nevşehir Milletvekillerinden Ortak Kandil Mesajı

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Miraç Kandili dolayısıyla ortak bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

16.06.2012 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, Miraç Kandili dolayısıyla ortak bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider tarafından yayınlanan kandil mesajında şu ifadelere yer verildi:

"Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan, toplumumuzun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel gecelerdir. Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Peygamber Efendimiz (SAV)'in insanlığı İslam'a davet sürecinin en zor yıllarında, bir gece Mescidi-i Aksa'ya, oradan da semaya yaptığı pek çok ilahi hikmet,sır ve bereketi içinde barındıran bu yolculuk, Peygamber Efendimiz (SAV) için zaman ve mekanın da sahibi Yüce Mevla'nın sonsuz kudretini müşahede etme ve onun desteğine mazhar olarak risalet görevinde manevi güç kazanma vesilesi, Müslümanlar için ise Allah'a ve Hz. Peygamber'e bağlılığı pekiştiren bir sınav olmuştur.

Bu kandil gecesi, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olacaktır.

Bu itibarla, bu gece idrak edilecek Miraç Kandili'ni tebrik ediyor,

bu anlamlı gecenin tüm İslam alemine ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz." - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Nevşehir Milletvekillerinden Ortak Kandil Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement