AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Trabzon'da İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Trabzon'da İftar Verdi

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Trabzon\'da İftar Verdi

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Trabzon'da her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl Şalpazarı İlçesindeki Turalıuşağı Mahallesi Camii bahçesinde verdi.

28.07.2013 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Trabzon'da her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu yıl Şalpazarı İlçesindeki Turalıuşağı Mahallesi Camii bahçesinde verdi. İftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop ve davetliler katıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof.Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Trabzon'u dere tepe gezdiklerini belirterek "Gerçekten mükemmel bir organizasyondu. Köy köy, dere tepe Trabzon'u geziyoruz. Gittiğimiz her yerde kurulan sofralar gerçekten çok bereketli. Ama bugün Şalpazarı'nda, 650 yıllık Çepni kültürünü birlik ve beraberliğini gördüm. Gözlerime inanamadım. Başta Sayın dava arkadaşım sizler olmak üzere katılan bütün Şalpazarı ve Çepnilere teşekkür ediyorum. Bize bu güzel hayırlı ve bereketli akşamı yaşattınız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir de yerel seçimlere az kaldığını belirterek şöyle konuştu: "Önümüzde bir yerel seçim yaşanacak ve peşine Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim yaşanacak. Bugün daha iyi anlaşılacağı için bugün söylüyoruz. AK Parti ülkesi için çalışan bir parti. Bundan sonra partilerde yeniden halka dayalı, birbirleriyle rekabet eden bir parti sistemine geçilir. Ama bugün devam eden, bir çok arkadaşımızın az da olsa oy verdiği MHP ve CHP ideolojik bir parti. Bunlar devlet tarafından isimlendirilmiş parti. Bugün daha anlıyoruz ki önümüzdeki seçimlerde bunlar ittifak yapacaklar. Aralarında fark kalmadığını onlar anladı. Birbirleri arasında hiç fark yok siyasi düşünce olarak. Her halükarda ne olursa olsun AK Parti'ye çocuğumuzun ve torunlarımızın geleceği için mutlaka sahip çıkmamız lazım. Bizim içimizde partide köşe kapmaya, partide bir yer edinme yarışı var. Partide bunlarla mücadele ediyor. Bu süreç çok önemli. Ülkemizin coğrafyası gerçekten çok güzel. Ancak bu coğrafyada yaşamak için çok çalışmak lazım. Az çalışan bu coğrafyada yaşayamaz."

AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop ise, projelerini hayata geçireceklerini dile getirerek şunları söyledi: "İftar yemeğinden çok memnun oldum. Sayın Bakanımız bütün siyasilerimizi ve iş adamlarını bir araya getirdi. Sayın Bakanımızın memleketimize büyük hizmetleri var. Samsun Milletvekili olmasına rağmen, büyük hizmetleri var. Sayın Milletvekilimiz Aydın Bıyıklıoğlu'nun da bu iftarda bulunması bizleri çok mutlu etti." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Samsun Milletvekili Demir, Trabzon'da İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement