AK Parti Şişli İlçe Başkanlığı, Ehlibeyt Sevgisini Anlatacak - Son Dakika
Güncel

AK Parti Şişli İlçe Başkanlığı, Ehlibeyt Sevgisini Anlatacak

AK Parti Şişli İlçe Başkanlığı, Ehlibeyt Sevgisini Anlatacak

AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ö. Fuat Günday ve Şişli İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı vesilesiyle Ehlibeyt’e muhabbet ve Muharrem ayı programını düzenliyor.

30.09.2017 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ö. Fuat Günday ve Şişli İlçe Teşkilatı, Muharrem ayı vesilesiyle Ehlibeyt'e muhabbet ve Muharrem ayı programını düzenliyor.

Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, yarın saat 14.00'te Şişli Marriott Hotel'de gerçekleştirilecek programa, Alevi dedelerinin ve Bektaşi babalarının da konuk olacağı belirtildi.

Şişli İlçe Başkanı Ö. Fuat Günday, "Bu matem hepimizin matemi, bu acı hepimizin acısı, gerçekleştireceğimiz program vesilesiyle Hz. Hüseyin ve Ehlibeytimizi hep birlikte anacağız" dedi.

Programa, Dünya Ehlibeyt Vakfı Genel Başkanı Fermani Altun, Dünya Bektaşileri Genel Temsilcisi ve Bektaşi Babası Hüseyin Basar, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Doç. Dr. Cenksu Üçel, Şişli Müftüsü Mustafa Bilgiç ve yazar Sinan Yağmur gibi önemli isimler katılacak.

Türkiye'nin farklı inanç ve kültürlere ev sahipliği yaptığını belirten Günday, "Şişli ilçesi de farklı inançlardan binlerce insanın bir arada yaşayıp onların mutluluklarına ve üzüntülerine ev sahipliği yapan nadide ilçelerdendir" dedi.

Günday, yarın gerçekleşecek olan programa tüm halkı davet etti. Saat 14.00'da başlayacak olan program özel konukların katılım göstereceği iftar ile son bulacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Şişli İlçe Başkanlığı, Ehlibeyt Sevgisini Anlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement