Ak Partili Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özen Kıyak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özen Kıyak Açıklaması

Ak Partili Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özen Kıyak Açıklaması

AK Parti'den Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Özen Kıyak, Alaşehir'in sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, çözümü noktasında tüm projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.

17.10.2013 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Özen Kıyak, Alaşehir'in sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, çözümü noktasında tüm projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.

Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özen Kıyak, adaylığı ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Alaşehir'in sorunlarından söz eden Kıyak, şöyle konuştu: "Biz çalışmalarımızı çok uzun zamandır devam ediyoruz. Şurasını önemle ve ısrarla arz ediyorum. Bizim çalışmalarımızda bireysel, kısır ve sonu gelmeyen konular yoktur. Bizim çalışma içeriğimizin ana konusu Alaşehir'e ne verebiliriz, ne getirebiliriz. İktidar nimetlerinden Alaşehir'e nasıl fayda kazandırabiliriz. Çalışma hedefimizin içinde AK Parti'mizin kuruluşundan bu güne kadar hizmet etmiş ama kenarda bekleyenler var. Daha iyi bir Alaşehir bekleyen sivil toplum kuruluşu oda başkanlarımız var, esnaflarımız var, çok değerli muhtarlarımız var. Alaşehir'de yenilik bekleyen dernekler var. Kısacası beklentiler herkesimden ve ciddi boyuttadır. Yeri zamanı geldikçe bu konuları daha detaylı ve geniş olarak açıklayacağız." dedi.

Alaşehirli vatandaşlarının en büyük sorunun temiz içme suyu olduğunu vurgulayan Özen Kıyak, "Alaşehir merkezinde mahalleleri, caddeleri, sokakları her yeri dolaştık. Herkesimden vatandaşımıza; 'sizin en büyük ihtiyacınız eksiğiniz nedir' diye sorduk. Dediler ki 'Biz evlerimizdeki musluklardan akan suyu içebilmek istiyoruz.' Evet araştırdık gördük ki içme suyu konusunda çok büyük şikayet var. Sağolsun Kadir Daş mahalle aralarına çeşmeler yaptırarak, bu ihtiyacı bir miktar karşılamaya çalışmış. Şimdi biz bu ihtiyacı büyük bir proje kapsamına alarak halkımızın tamamının ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyoruz. Bu konuda Ankara'da bulunan büyüklerimize bilgi verdik, takdir ettiler. Manisa'da bulunan büyüklerimizle değerlendirme yaptık. Manisa'da işin proje kapsamında olabilirliğini, bilirkişi mühendislerimizle tartıştık. Bölgemiz üzerinde inceleme yaptılar .Sonuç olarak gördük ki hiçbir problem yaşamadan yürürlüğe girebilecek bir çalışma olacak. Biz çalışmalarımızı insanları ayırmadan, nereden gelip nereye gittiğini sormadan herkesi kucaklayarak AK Parti vasıtasıyla Alaşehir'e hizmete davet ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Alaşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özen Kıyak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement