Ak Partili Kadınlar İzaydaş'ta - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlar İzaydaş'ta

Ak Partili Kadınlar İzaydaş\'ta

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetimi İZAYDAŞ tesislerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

08.10.2013 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetimi İZAYDAŞ tesislerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, "İZAYDAŞ'ın birbirinden faydalı çalışmaları var, çok etkilendik. Bunların önemini vatandaşa daha çok duyurmak için çalışacağız" dedi.

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç'ın ev sahipliği yaptığı ziyarete, AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ile ilçe kadın kolları yönetimi ve AK Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Yıldız katıldı. Proje Şefi Onur Uludağ ziyaretçilere İZAYDAŞ'ın faaliyetleri ve çalışma sistemi hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi. AK Partili Kadınların, sunum sırasında sordukları çeşitli sorular da burada yanıt buldu. Özellikle baca gazı konusunda endişelerini dile getiren Ak Partili kadınlar, evsel çöp kokusunun tesisteki baca ile bir ilişkisinin olmadığı bilgisini her yerde paylaşacaklarını belirtti.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, yönetim olarak çöplerin nasıl bertaraf edildiği konusunda bilgi almak istediklerini belirterek "Buradan en doğru bilgileri alarak, halkın içinde anlatmak için atıkların sağlığımıza zararı olmadan hangi aşamalardan geçerek bertaraf edildiğini öğrendik. Bundan sonra mahallelerde bazı gruplar oluşturarak halkla birlikte de buraya geleceğiz. Bizde bu şehirde yaşıyoruz. Bizimde çocuklarımız bu şehirde yaşıyor. Kimsenin hiçbir endişesi olmasın. Bu faydalı ziyaretten çok memnun kaldık. Bizi misafir ettiğiniz için teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz" diye konuştu.

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise AK Parti İzmit Kadın Kolları yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Bu tür ziyaretleri birer sivil denetim olarak görüyor ve önemsiyoruz. Özellikle böyle grupların tesisimize gelmesini istiyoruz. Hem burada ne olduğunu bilmeye hakkınız var hem de önerileriniz dikkate almak ve temsil noktasında vatandaşa İZAYDAŞ'ı daha rahat anlatmanızı isteriz. Her zaman farklı gruplarla birlikte ziyaretlerinizi bekleriz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlar İzaydaş'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement