Ak Partili Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Antalya Milletvekili Adayları, Finike'de seçim çalışmaları kapsamında nezaket ziyaretlerinde bulundu.

20.04.2011 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili Adayları, Finike'de seçim çalışmaları kapsamında nezaket ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Antalya milletvekilleri bu yıl 20'ncisi düzenlenen Hasyurt Tarım Fuarı'na katıldı.

Ziyaretlere, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Antalya Milletvekili adayları Hüseyin Samani, Menderes Türel, Gökçen Özdoğan Enç, Veysel Dalmaz ve İbrahim Türkiş katıldı.

AK Parti heyeti önce Yeşilyurt belde Belediye Başkanı Hüseyin Özbek'i makamında ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayları Demokrat Partili Belediye Başkanı Mehmet Salur'u ziyaret etti. Programın son kısmında, Finike ilçe merkezindeki İnci Pastahanesi'nde partililerle bir araya gelen heyete, Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu da eşlik etti.

Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, burada yaptığı konuşmada, seçim sürecinde yer alan adaylar ve aday adayları ile uyumlu bir çalışma sergilendiğini söyledi. Finike'nin önemli sorunlarından birisinin 300 parsel konusu olduğunu belirten Köse, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in de ilgili olduğu bu konunun çözümünün seçimlerin hemen sonrasında mümkün olması için yoğun çaba sarf edileceğini belirtti. Köse, şunları kaydetti:

"Konuyu biliyoruz ve yakından takip ediyoruz. Hazineye ait arazilerin hak sahibi vatandaşlara teslimi ile ilgili yasa var. Ancak, hükümler 300 parsel sorununun çözümüne yetmiyor. Ek bir madde konulması lazım. Şu an TBMM kapalı. Ancak seçimden hemen sonra gerekli adımları atacağız. "

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Partili Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement