'Akasya Durağı' Kanal D'de - Son Dakika
Magazin

'Akasya Durağı' Kanal D'de

\'Akasya Durağı\' Kanal D\'de

Osman Ağa'dan Apaçi Dansı!...

16.09.2010 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D’nin başrollerinde Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Ayça İnci,

Onur Şan ve İlyas Salman’ın oynadıkları sevilen dizisi “Akasya Durağı”nın bu bölümünde; Osman’ın Apaçi dansı, araba üzerinde seyahat eden firardaki bebek ve kasa hırsızları ile işbirliği içine giren Sinan, ortalığı yine kahkahadan kırıp geçirecek.

Ali Kemal alışveriş sonrası, bağcığı açılan ayakkabısını bağlamak için, elindeki bebek çantasını yanındaki arabanın üzerine bırakır. Durumdan habersiz olan araç sahibi, polisten kaçtığı için hızlı bir kalkış yapar ve gider. Ali Kemal ve Narin de araç üstündeki bebeklerinin peşinden sokak sokak koşmaya başlarlar.

Sinan, doğumgünü kutlamayı kendine yakıştırmayan Osman Ağa’ya sürpriz parti düzenlemeye kalkışınca işler arapsaçına döner.

Huzurevindeki Ramazan Baba sıkılınca eğlenmek için huzurevine çalgılı çengili dansöz çağırmak ister. Kıvrak zekasını kullanan Ramazan Baba kimsenin aklına gelmeyecek bir yöntemle huzurevine dansöz getirtmeyi başarır ancak, işin sonu hüsranla biter.

Maho Ağa’dan kurtulmak isteyen Seyit, Arif ile işbirliğine girerek kan davalılarının geldiğini ve peşinde olduklarını söyler. Ancak annesi Fato Aney’i hesaba katmamıştır.

Kaynanasının küçük kasanının yerini tespit eden Sinan, kasa açma konusunda uzman birini bulur ve onunla işbirliğine girer. Ancak aklına gelmeyen başına gelecektir. Kayganasının paraları Sinan’a, zannettiği gibi şans getirmeyecektir.

Oyuncular : Zeki Alasya (Nuri Baba), Cezmi Baskın (Osman), Levent Ülgen (Sinan), Ayça İnci (Leyla), Onur Şan (Seyit), Timur Acar (Arif), İlyas Salman (Maho Ağa), Aslı Altaylar (Gülbin), Gülay Baltacı (Safiye), Evin Esen (Şaziment), Makbule Akbaş (Zeyno), Erimşah Bora (Can), Pelin Sönmez (Dilek), Ateş Fatih Uçan (Ali Kemal), Sinem Ergin (Narin), Arda Öziri (Tolga), Aysel Bakar( Çiğdem), Armağan Aslıtürk (Pınar-Arif'in sevgilisi), Max Bendo (Obayana), Arkın Gelenbe (Fiko-Maho Ağa'nın damadı), Kayhan Yıldızoğlu (Mazhar Bey), Teyfik Yapıcı (Komiser), Sema Aras (Fato Aney), Balamir Emren (Mert), Erol Günaydın (Ramazan), Mina Bulutsuz (Osman İkizler), Dila Bulutsuz (Osman İkizler)

Yayın Tarihi : 18 Eylül Cumartesi/ 2010

Yayın Saati : 20.00

DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Akasya Durağı' Kanal D'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement