Akbaşoğlu: "Pazartesi Günü Eyt ile İlgili Teklifimizi Meclis Başkanlığı'mıza Sunacağız" - Son Dakika
Güncel

Akbaşoğlu: "Pazartesi Günü Eyt ile İlgili Teklifimizi Meclis Başkanlığı'mıza Sunacağız"

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesi ile ilgili; “Pazartesi günü, EYT ile ilgili teklifimizi Meclis Başkanlığı’mıza sunacağız. Bu konuda saat 11.00’da, bir basın açıklaması ile EYT düzenlemesinin neleri ihtiva ettiği ile ilgili, duyuracağız inşallah” dedi.

27.01.2023 14:45  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, EYT düzenlemesi ile ilgili; "Pazartesi günü, EYT ile ilgili teklifimizi Meclis Başkanlığı'mıza sunacağız. Bu konuda saat 11.00'da, bir basın açıklaması ile EYT düzenlemesinin neleri ihtiva ettiği ile ilgili, duyuracağız inşallah" dedi.

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, TBMM'de gazetecilerin emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili düzenlemeye ilişkin sorularını yanıtladı.

Akbaşoğlu, "İnşallah, pazartesi günü, EYT ile ilgili teklifimizi Meclis Başkanlığı'mıza sunacağız. Bu konuda saat 11.00'da, bir basın açıklaması ile EYT düzenlemesinin neleri ihtiva ettiği ile ilgili, nasıl bir kapsam içerisinde olduğunu kamuoyuna duyuracağız inşallah. Pazartesi saat 11.00 inşallah…" dedi.

Akbaşoğlu: "Pazartesi Günü Eyt ile İlgili Teklifimizi Meclis Başkanlığı\'mıza Sunacağız"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Akbaşoğlu: 'Pazartesi Günü Eyt ile İlgili Teklifimizi Meclis Başkanlığı'mıza Sunacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement