Akhisar Belediyespor'da Serdar Kesimal Mutlu - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor'da Serdar Kesimal Mutlu

Akhisar Belediyespor\'da Serdar Kesimal Mutlu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serdar Kesimal, kolej havasında bir takıma geldiğini, yeni takımında mutlu olduğunu ifade etti.

10.07.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serdar Kesimal, kolej havasında bir takıma geldiğini, yeni takımında mutlu olduğunu ifade etti.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki stoper, sakatlıklardan dolayı yaşadığı kötü günleri geride bıraktığını belirtti. Akhisar Belediyespor'da yeni bir başlangıç yapmak istediğini kaydeden Serdar, şunları söyledi:

"Burada mutluyum. Hayırlısıyla sakatlıktan uzak, güzel ve başarılı bir sezon geçiririz. Akhisar Belediyespor, kolej havasında, arkadaşlıkların güzel olduğu bir takım. Antrenörlerimiz iyi. Çalışmalara yeni başladık. Tempo giderek artacak. Sezon başına kadar hazır hale geleceğiz."

Akhisar Belediyespor'da özel izinli olan Rodallega ve Douglao'nın ise önümüzdeki günlerde takıma katılacağı açıklandı. - Akhisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor'da Serdar Kesimal Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement