Akmescit Mahallesi Asfaltlanıyor - Son Dakika
Güncel

Akmescit Mahallesi Asfaltlanıyor

Akmescit Mahallesi Asfaltlanıyor

Mahallenin birçok noktasında aynı anda başlatılan asfaltlama çalışmaları, mahalle sakinlerinden de tam not aldı.

28.11.2011 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediyesi, Akmescit Mahallesi'nde yağmur suyu drenajı, kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamladığı yerlerde asfaltlama çalışmaları başlattı. Yağışlar öncesi asfaltlama çalışmalarının başlamasından memnuniyet duyan mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti.

Manisa'nın en büyük mahallelerinden bir tanesi olan Akmescit Mahallesi'nde, yağmur suyu drenajı, kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamlayan Manisa Belediyesi, asfaltlama başlattı. Manisa Belediyesi olarak asfaltsız hiçbir mahalle bırakmayacaklarını ve asfalt sezonunu henüz kapatmadıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Akmescit Mahallesi'nde kaldırım ve bordür çalışmalarını tamamlar tamamlamaz, hemen asfaltlama çalışmasına başladık. Mahalleye bugüne kadar kaldırım çalışması bile yapılmamış. Bizim dönemimizde tüm eksiklerini tespit ederek, çalışma yaptık. Bu nedenle çalışmalarımız biraz uzadı. Ancak gelinen noktada mahalle, adeta nefes aldı. Mahalle sakinleri de çalışmalarımızdan memnun. Bu da bizi mutlu ediyor" dedi.

Cevriye Teyze'den Tedaş'a Çağrı

Yapılan çalışmalardan mahalleli olarak mutlu olduklarını belirten ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Manisa Belediyesi'ne teşekkürlerini sunan Akmescit Mahallesi sakinlerinden 65 yaşındaki Cevriye Demir ise, "Manisa Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar nedeniyle bir süre tozla adeta savaş verdik. Başkanımızdan bu çalışmalar biter bitmez asfaltı hemen başlatmasını istemiştik. Sözünde duran bir başkanımız var. Sağ olsun hızla burada asfaltlama başlattı. Artık tozdan topraktan kurtuluyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Tedaş'tan da mahallemize elektrik aydınlatması yapmasını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akmescit Mahallesi Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement