Aksaray 10 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Aksaray 10 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

10 aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 yaralıAKSARAY- Nevşehir karayolunda sis ve yağış nedeniyle 10 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

20.12.2018 17:25

10 aracın karıştığı zincirleme kaza: 2 yaralı

AKSARAY- Nevşehir karayolunda sis ve yağış nedeniyle 10 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Karayolunun yaklaşık 2.5 saat ulaşıma kapanması üzerine uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında Aksaray- Nevşehir karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. İran uyruklu İran uyruklu Muhammed El Zade (27) yönetimindeki TIR, sis ve yağış nedeniyle kontrolden çıkıp, kayarak yolu kapattı. Ardından Zade'nin kullandığı TIR ile birlikte 3 TIR, 4 otomobil, 1 hafif ticari araç ve 2 kamyonun karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada sürücü Muhammed El Zade ile kazaya karışan bir otomobildeki İlhan Demir adlı kadın yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle yolun yaklaşık 1.5 saat ulaşıma kapanması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Kaza yapan araçlar vinç yardımıyla çekilince, yol ulaşıma tekrar açıldı.

Kazaya karışan sürücülerden Osman Demir, kazanın ardından flaşörleri yakıp aracını durdurduğunu ve başka kazaların olmaması içinde diğer sürücüleri 'dur' işareti yaparken, otomobiline bir aracın çarptığını söyledi.

Yolun ulaşıma kapanması nedeniyle aracıyla bekleyen Mustafa Söyler ise, "Sis ve yağıştan dolayı büyük bir kaza olmuş önümüzde. Yaklaşık bir saattir bekliyoruz. Şu anda yüzlerce araç kuyrukta bekliyor.? diye konuştu.

Aksaray 10 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Aksaray 10 Aracın Karıştığı Zincirleme Kaza: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement