Aksaray'da Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Kaza Güvenlik Kamerasında

Aksaray\'da Kaza Güvenlik Kamerasında

Aksaray'da kaza güvenlik kamerasında Aksaray'da yola aniden çıkan minibüse çarpmamak isteyen iki otomobilden biri bahçeye uçup takla attı, biri de kontrolden çıkıp yola savruldu.

06.12.2015 22:08

Aksaray'da kaza güvenlik kamerasında

Aksaray'da yola aniden çıkan minibüse çarpmamak isteyen iki otomobilden biri bahçeye uçup takla attı, biri de kontrolden çıkıp yola savruldu. Şans eseri kazada yaralanan olmazken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Aksaray- Nevşehir Karayolu Ihlara Kavşağı'nda meydana geldi. 37 yaşındaki Mustafa Uygur yönetimindeki 06 BD 3266 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken kavşakta aniden bir minibüs çıktı. Uygur da minibüse çarpmamak istediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil yolun sağındaki bir lokantanın yaklaşık bahçesine uçup takla attı. O sırada Uygur'un kullandığı otomobilin arkasında seyir halinde olan Kaan Demircan da idaresindeki 67 DK 077 plakalı otomobille, minibüse çarpmamak isterken araç kontrolden çıkıp yola savruldu. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazaya neden olan minibüs ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis, güvenlik kamerasından minibüsün plakasını belirlemek için çalışma başlattı.

Kazayı anlatan Mustafa Uygur, "Ben araçta tek başımaydım. Buradan bir araç bizi göre göre dönüş yapmak istedi. Diğer araba ona çarpmamak için benim şeridime geçti. Bende ikisine birden vuracaktım. Vurmamak için duvara vurdum ve aşağıya uçtum araçla birlikte"dedi.

Diğer araç sürücüsü Kaan Demircan ise, " Biz normal yolumuzdan geliyorduk. Orda bir araç bekliyordu. Yolda kalabalıktı zaten. O siyah minibüs aniden önümüze atladı. Bizde yanlamasına vurdukö şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement