Aktar, Umut Verdi - Son Dakika
Yerel

Aktar, Umut Verdi

Aktar, Umut Verdi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, yeni teknik direktörü Osman Aktar ile ilk antrenmanını Adnan Menderes Stadı’nda yaptı.

17.08.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, yeni teknik direktörü Osman Aktar ile ilk antrenmanını Adnan Menderes Stadı'nda yaptı. Siyah-beyazlı futbolcuların antrenmanda morallerinin bozuk olduğu gözlenirken futbolculardan Mikail, Fırat ,Anıl Çetin, Semavi ve Gökhan Sinanoğlu'nun yöneticilerden düşünmek için birkaç gün süre istediği, Mikail ve Fırat'ın takıma dönmesinin zor olduğu,Anıl Çetin'in ise Manisaspor ile anlaştığı bildirildi.

Antrenmanı kulüp başkanı Özgür Keskin, yöneticilerin büyük bölümü ve az sayıda taraftar izledi. Yeni transferlerden Kemal Akbaba düz koşu yaparken, teknik direktör Osman Aktar oyuncularının bazılarıyla özel olarak görüşme yaptı.

Antrenmanın sonunda yöneticilerden Akın Güdücü, futbolculara baklava ikramında bulundu.

Takımın içerisinde bir çok değerli oyuncunun bulunduğunu belirten Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Osman Aktar, "Bize katkı sunabilecek her oyuncuya kapımız ardına kadar açık. 15 günlük sürede kısa süreli bir kamp yapmak istiyoruz. Yöneticilerimiz araştırmalarını sürdürüyor. Aydınspor 1923 mutlaka hak ettiği yerde olacaktır. Sezon sonunda da bunu göreceğiz"sözleriyle camiaya umut verdi.

OKKAN HIZLI BAŞLADI

Osman Aktar'ın yardımcılıklarını Aydınlı antrenörler Levent Demirel ve Birkan Duran yapacak. Kaleci antrenörlüğünü ise Aydınlıların yakından tanıdığı Bülent Okkan yapacak. Okkan, kalecilere yaptırdığı çalışmada dikkat çekerken, genç kaleciler Aydın, Timur ve Engin'in kurtarışları dikkat çekti.

SPORTİF DİREKTÖRLÜĞE GEZEROĞLU İDDİASI

Öte yandan, Aydınspor 1923'te Sportif Direktörlük koltuğundan ayrılan Mesut Toros'un yerine Aydınlı menejer Ufuk Gezeroğlu'nun getirileceği iddia edildi. Aydınspor'da başkanlık yapan Gezeroğlu'nun yanı sıra, Aydınlı teknik direktör Göksel Özdemir'in de Aydınspor 1923'e haber gönderdiği bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aktar, Umut Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement