Aktaş'ın TÜV Rheinland Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Aktaş'ın TÜV Rheinland Ziyareti

Aktaş\'ın TÜV Rheinland Ziyareti

Yusuf Şen, Turgay Yel, belediye meclis üyeleri ve encümen üyeleri ile birlikte TÜV Rheinland İnegöl Mobilya Test Laboratuarını ziyaret etti.

04.04.2013 13:49

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Yusuf Şen, Turgay Yel, belediye meclis üyeleri ve encümen üyeleri ile birlikte TÜV Rheinland İnegöl Mobilya Test Laboratuarını ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Başkan Aktaş'a çalışmalar hakkında bilgi verilirken, 2011 yılında İnegöl'e kazandırılan ve Türkiye'de tek olan TÜV Rheinland Mobilya Test Laboratuarında yeni dönemin başladığını hatırlatarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, TÜV Rheinland'ın İnegöl mobilyasının ve İFOR'un bir başarısı olduğunu söyledi.

TÜV Rheinland'ın İnegöl ve mobilya adına atılmış güzel bir adım olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, merkezin mobilya merkezi olan İnegöl'ün ayrıcalığını farklı noktaya koymak adına bir sembol olduğunu belirtti.

TÜV Rheinland İnegöl Mobilya Test Laboratuarı Pazarlama ve Satış Müdürü Arif Güneş ise, mobilyacılara Irak hükümetinin almış olduğu karar gereği, 1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren, bu ülkeye ihracat yapacak olan firmalardan kalite belgesi isteneceğini hatırlatarak, 2013 yılı itibariyle fiyatlarda yüzde 25 ile yüzde 60 arasında indirim yaptıklarını söyledi.

Güneş, "İnegöl'de kim uluslararası bir vizyona kavuşmak istiyorsa, kim gerçekten dünyada kendini markalaştırmak istiyorsa, TÜV Rheinland İnegöl Mobilya Test Laboratuarında test raporlarıyla kalitelerini kanıtlamalıdır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktaş'ın TÜV Rheinland Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement