Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Bakasetas'ı Türk kulüplerinin alabileceğini sanmıyorum - Son Dakika
Spor

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Bakasetas'ı Türk kulüplerinin alabileceğini sanmıyorum

Sezonun formda takımlarından Aytemiz Alanyaspor'da yıldız isimler birer birer takımdan ayrılırken başkan Hasan Çavuşoğlu, Anastasios Bakasetas konusu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunan futbolcu için "Türkiye'deki kulüplerin alabileceğini sanmıyorum" dedi.

07.08.2020 12:44  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fabrice N'Sakala'yı Beşiktaş'a, teknik direktör Erol Bulut'u Fenerbahçe'ye kaptıran Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, sezonun formda ismi Anastasios Bakasetas hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve Süper Lig kulüplerinin Yunan futbolcuyu alamayacağını iddia etti. Çavuşoğlu, "Bakasetas'ın sözleşmesinde 5 milyon euro serbest kalma maddesi var. Türkiye'deki kulüplerin alabileceğini sanmıyorum" dedi.

WELINTON HENÜZ NETLEŞMEDİ

Kulüplerinden gündemindeki Welinton için henüz net bir şeyin olmadığını vurgulayan Çavuşoğlu, Welinton "Welinton daha gitmedi. Welinton için konuşma var, görüşme var ama henüz netleşmedi. Futbolcu şu anda yurtdışında. Döndükten sonra herhalde bir şeyler olur" ifadelerini kullandı.

"GENÇ HOCALARA ŞANS VERİLMELİ"

Çavuşoğlu, Beşiktaş'tan gelen yeni teknik direktör Çağdaş Atan'a da değindi ve "Çağdaş Atan hocamız, bizim Sergen Hoca gittikten sonra bir fırsat verilirse iyi şeyler yapar diye düşündüğümüz bir kardeşimiz. Sergen Hoca bizden ayrıldıktan sonra Erol Hoca ile anlaştık. İleriye dönük, bir yerde bir takımda şans verilirse bilgisi birikimi Almanca-İngilizce bilmesi, Sergen Hoca'nın ona tam yetki vermesi. Biz onu gördük. Şimdi de biz gündeme aldık Erol Hoca, Fenerbahçe'ye gidince. Genç hocalara şanslar verilmesi gerekir. Çok iyi değerlendiren ve başarılı olan hocalar var" sözleriyle açıklamasına devam etti.

CAULKER-FENERBAHÇE İDDİALARINI YALANDI

A Spor'a konuşan Çavuşoğlu, İngiliz stoper Steven Caulker'ın Fenerbahçe'ye gideceği üzerine çıkan iddiaları yalanlayıp "Caulker'ın bizle sözleşmesi devam ediyor. Nasıl Fenerbahçe ile el sıkışacak? Asla Fenerbahçe öyle bir şey yapmaz. Bir şey olsa Ali Koç Başkan beni arar. Asla öyle bir şey olamaz. Fenerbahçe böyle bir girişim yapmaz" diyerek konuya netlik kazandırdı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Bakasetas\'ı Türk kulüplerinin alabileceğini sanmıyorum

Son Dakika Spor Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: Bakasetas'ı Türk kulüplerinin alabileceğini sanmıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • cimbom: alan varsa hiç durma 1 milyona ver gitsin 1 0 Yanıtla
  • ali yetkin: başkanım bir senede bizde oynasın Bakasetas , fenerbahçe taraftarı adam gibi 10 numaraya hasret kaldı. Sayın Ali koç bey futboldan ve futbolcudan anlamıyor, siz bari yardımcı olun fenerbahçeye. 1 0 Yanıtla
  • sanki: kimse senin futbolcunu almaz.Senin amacın ne .şampiyonluğu oynayacaksan futbolcu satmayacaksın.Sen türk futboluna katkı da bulunamazsın.sat sat ye.. sizinki bu kadar. 1 0 Yanıtla
  • 905BİN : Ayak yapıyor, fenev e bedava verir, zaten hep veriyor bedavaya.. 0 0 Yanıtla
  • oğuzhan: müşteri kızıştırıyor. 0 0 Yanıtla
  • ZATEN: çıksın açıkca futbolcunun değeri bu kadar desin.Belli ki kimse almıyor,piyasada ismi geçmiyor, ortada fal yokken yumurta yokken kendini ortayı atıyor.Futbolcusu da iyi değil zaten. 0 0 Yanıtla
  • Tespit : Yetenekli ama mecara ararsa alışması zor 0 0 Yanıtla
  • Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu
    07:23 Urla Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesiyle öğrencileri sinemayla buluşturdu

    Urla Fenerbahçeliler Derneği, 'Haydi Sinemaya' adlı proje kapsamında 750 öğrenciye General Harrington Kupası'nı anlatan 'Zaferin Rengi' filmi izletti. Proje, Urla'daki okulların yanı sıra depremzede çocukları da kapsadı.

  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement