MHP'nin Çorum İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük Kimdir? - Son Dakika
Güncel

MHP'nin Çorum İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük Kimdir?

MHP\'nin Çorum İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük Kimdir?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Çorum İskilip Belediye Başkan Adayı'nın Ali Sülük olduğunu açıkladı. Çorum İskilip Belediye Başkan Adayı olan Ali Sülük hakkında merak edilenler haberimizde…

03.01.2019 09:06  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'nin Çorum'un İskilip Belediye Başkan Adayı açıklandı. MHP'nin Çorum ilinin İskilip ilçesi Belediye Başkan Adayı Ali Sülük 31 Mart seçimlerinde gösterildi. Peki, Ali Sülük kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ALİ SÜLÜK KİMDİR?

Ali Sülük, 25 Ekim 1971 tarihinde Çorum ilinin İskilip ilçesinde doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Çorum'da tamamladı. Amasya Gökhöyük Ziraat Meslek Lisesini kazanıp lise öğrenimine burada devam etti. 1989 yılında Ziraat Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra Ziraat Teknisyeni olarak göreve başladı.

İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI

Sülük,1993 yılında Çorum ili İskilip İlçe Tarım Müdürlüğü'ne atandı. 1995 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tarla Bitkileri bölümünden mezun oldu. Aynı yıl yüksek lisans öğrenimine başladı."Çorum İlinde Buğday Üretimi ve Sorunları" başlığıyla bir yüksek lisans semineri hazırladı.

MHP'nin Çorum İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük Kimdir?

YÜKSEK MÜHENDİS DİPLOMASI ALDI

Ali Sülük, 2002 yılında İskilip ilçesinde"Çorum-İskilip koşullarında bazı ekmeklik ve makarnalık buğday çeşitlerinin verim ve verim unsurlarının belirlenmesi üzerine bir araştırma" konulu yüksek lisans tezini başarıyla tamamlayarak Yüksek Mühendis diploması aldı.

İSKİLİP İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREV ALDI

2001-2012 yılları arasında İskilip İlçe Müdürlüğü'nde mühendis olarak görev aldı. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Orta derecede İngilizce bilmektedir.

Son Dakika Güncel MHP'nin Çorum İskilip Belediye Başkan Adayı Ali Sülük Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement