Alışveriş Merkezinde Çatıdan Düşen İşçi Öldü - Son Dakika
Güncel

Alışveriş Merkezinde Çatıdan Düşen İşçi Öldü

Alışveriş Merkezinde Çatıdan Düşen İşçi Öldü

Gaziantep'te bir alışveriş merkezinin dördüncü katında tavan süslemesi için aydınlatma işi yapan işçi, düşerek hayatını kaybetti

06.12.2013 21:12  Güncelleme: 11:15

Gaziantep'te 4 katlı alışveriş merkezinde, yılbaşı öncesi halat kullanmadan tavan süslemesi yapan 55 yaşındaki İsmail Aksoy isimli işçi bastığı kartonpiyer zeminin kırılması sonucu aşağı düşerek yaşamını yitirdi.

Olay, akşam saatlerinde Sarıgüllük Mahallesi'nde bulanan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, bir aydınlatma firmasında çalışan İsmail Aksoy, halat kullanmadan alışveriş merkezinin yılbaşı kutlamaları için tavan süslemesi yaparken, bastığı kartonpiyer zeminin kırılması sonucu 4'üncü kattan aşağı düştü. Zemine düşen işçi yaşamını yitirirken, alışveriş yaparken olaya tanık olanlar panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından yapılan inceleme sonrası yaşamını yitiren Aksoy'un cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Bu sırada haberi alarak alışveriş merkezine gelen Aksoy'un yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Yaşanan kaza sonrası Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu da alışveriş merkezine gelerek görevlilerden bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alışveriş Merkezinde Çatıdan Düşen İşçi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement