Alperen Ocakları'ndan ABD Konsolosluğu Önünde Mısır Eylemi - Son Dakika
Güncel

Alperen Ocakları'ndan ABD Konsolosluğu Önünde Mısır Eylemi

Alperen Ocakları\'ndan ABD Konsolosluğu Önünde Mısır Eylemi

Alperen Ocakları üyesi bir grup İstanbul'daki ABD Konsolosluğu önünde Mısır'da yaşanan olayları protesto etti.

17.08.2013 00:40  Güncelleme: 01:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alperen Ocakları üyesi bir grup ABD Konsolosluğu önünde Mısır'da yaşanan olaylar protesto etti. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı eylemde konuşan İstanbul Alperen Ocakları Başkanı Hüseyin Aktaş, "Yıllardır katliamdan, gözyaşından, zulümden yorulduk. Keşke İslam ümmeti bir araya toplansa da eskisi gibi ümmetin başında bir halife olsa, bir zulüm olduğu zaman dünyadaki bütün Müslümanlara cihat çağrısı yapıp cihat çağrısıyla bütün Müslümanlar ordularını toplasalar zulüm olan yerde mücadele etsek" şeklinde konuştu. Ayrıca basın açıklamasını okuyan Aktaş şu ifadelere yer verdi:

"Bu olayların arkasındaki Beyaz Saray'ı veTel Aviv'i apaçık bir lisan ile kınıyor ve telin ediyoruz. Aynı duyarlılığı Amerika'yı ağızlarına alamayıp ağızlarında 'Batı' diye yuvarlayıp kuşdiliyle kükreyenlerden, Beyaz Saray'ın adını ağzına alamayanlardan, darbenin destekçisi Beyaz Saray'ı 'açıkça' kınayamayanlardan ve her şeyi ile ABD'ye bağımlı bir siyasi ajandayı takip edenlerden de bekliyoruz. Devlet gücünün otoriter ve diktatör kafadaki insanların elinde olduğu sürece istisnasız olarak masum insanları öldüreceğini bir kez daha örnekleyen bu vahim olayı şiddetle telin ediyoruz."

Eylemde konuşan BBP MYK üyesi Muhittin Açıcı da, "Sırça köşkünden bizi izleyip kayda alanlara söylüyoruz. Bizi fişlemenizden gurur diyoruz" diye konuştu. Açıklamaların ardından dua eden grup, ABD bayraklı bir kuklayı ateşe verdi. Grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alperen Ocakları'ndan ABD Konsolosluğu Önünde Mısır Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement