Alt Minikler Hatay Boks Takımı Adıyaman Yolcusu - Son Dakika
Güncel

Alt Minikler Hatay Boks Takımı Adıyaman Yolcusu

Türkiye Boks Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 14- 20 Ağustos 2015 tarihleri arasında Adıyaman'da yapılacak.

30.07.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da yapılacak olan Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Hatay'ı temsil edecek olan Antrenör ve alt minik kategorisinde bulunan sporcular belli oldu.

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde yapılacak olan bu turnuva öncesinde; Turnuvaya katılacak olan tüm kafileler için, Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediye Başkanlığı, Gölbaşı ilçe Belediye Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri İl müdürlüğü ve iş adamları birlik içinde örnek bir çalışma sergilediler.

Adıyaman'da minik boksörlerin rahat edebilmesi için her türlü fedakârlıkta bulunuldu ve Adıyaman Boks İl Temsilcisi Adnan Demir'in aranması halinde, sporcu, antrenör ve idareciler hiçbir ücret ödemeden konaklama imkanına sahip olacaklar.

Hatay Boks İl Temsilcisi Nuri Erdener yaptığı açıklamada, "Bu şampiyona için ciddi antrenman yapan sporcularımıza başarılar diliyorum. İnşallah sağ salim gider ve başarılar ile dönerler" dedi.

Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Hatay'ı temsil edecek olan Antrenör ve alt minik kategorisinde bulunan sporcuların isimleri şöyle:

İdareci; Sezer Gümüş, Antrenör; Mahmut Ördek, Sporcular; Murat Ördek, Hasan Ördek, Emre Davulcu, Hasan Hüseyin Ördek, Vahit Can Yıldırım, Doğuş Yıldırım, Altan Berdan Sahiloğulları, Boran Gümüş, Esat Kurnaz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alt Minikler Hatay Boks Takımı Adıyaman Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement