Altek Teknik, Bayi ve Dostlarını İftarda Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Altek Teknik, Bayi ve Dostlarını İftarda Ağırladı

Sakarya'da 11 yıldır hizmet veren Altek Teknik Tesisat; Geleneksel İftar Programı'nı Karakamış Mahallesi'nde bulunan yeni depo ve satış alanında gerçekleştirerek, iş ortaklarını, bayiler, tedarikçiler, müteahhitler, çalışma arkadaşları ve yakın dostlarını bir araya getirdi.

19.06.2017 15:57

Sakarya ve çevresinde yaklaşık 11 yıldır ısıtma, soğutma, doğalgaz ve tesisat malzemeleri sektöründe; önemli ve geniş ürün yelpazesine sahip ünlü firmaların Sakarya bayiliği ile başarılı faaliyetler gösteren Altek Teknik Tesisat, her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlediği geleneksel İftar programıyla, sektöründeki bayilerini biraraya getirdi. İlahi Grubunun iftar öncesi kısa bir tasavvuf konseri verdiği programda; Diyanet-Sen Sakarya Şube Başkanı ve Sarıkışla Camii İmam Hatibi Ali Güzeldal ile Katlı Pazaryeri Medine Mescidi İmam Hatibi Yusuf Ziya Hünerli'de Kur'an-ı Kerim okudu.

YOĞUN KATILIM

Al-Tek Teknik Tesisat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kırcı ve Ali Candan'ın ev sahipliğini yaptığı İftar'a; Eca, Kalde, Viessmann, Berussa, Termo Dinamik, Klepsan, Termo Teknik ve Radyal'ın Genel ve Bölge Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı. Al-Tek Teknik Tesisat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kırcı ve Ali Candan, düzenledikleri geleneksel İftar Programına katılan iş ortaklarını, bayiler, tedarikçiler, müteahhitler, çalışma arkadaşları ve yakın dostlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altek Teknik, Bayi ve Dostlarını İftarda Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement