Altın Adamlar! - Son Dakika
Spor

Altın Adamlar!

Altın Adamlar!

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi hem sportif hem de ekonomik anlamda soru işaretleri olsa da kadroda bulunan 3 değerli genç isim; Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Okay Yokuşlu geleceğe dair umutla bakılmasını sağlıyor.

11.06.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN
Trabzonspor'da yeni sezon öncesi hareketli bir gündem bekleniyor. Hem sportif hem de ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçte olan bordo-mavililerde, yeni Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Futbol Direktörü Özkan Sümer ile teknik direktör Ünal Karaman, stresli ve zorlu bir sürece hazırlanıyor.
Sıfırdan başlayıp, temiz bir sayfa açmak isteyen Karadeniz ekibinde, zorlu günler öncesi önemli bir detay dikkat çekiyor. Kadroda bulunan 3 genç futbolcu; Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve Okay Yokuşlu geleceğe umutla bakılmasını sağlanıyor.
Özellikle Avrupa'nın birçok önemli kulübü tarafından yakından izlenen bu genç yıldızların hem maddi anlamda değerli oluşları hem de futbol kaliteleri kilit noktada duruyor. Ayrıca A Milli Takım seviyesinde olan bu üç yıldız, Trabzonspor için de gurur kaynağı oluyor. Bilhassa Yusuf ve Abdülkadir'i kendi bünyesinden yetiştiren bordo-mavililer, son yıllarda ligin en verimli iki yıldızını çıkardı. Aynı şekilde Okay Yokuşlu gibi bir potansiyelin de takıma kazandırılması bir diğer olumlu nokta olarak beliriyor.
Satılmaları halinde ciddi bir ekonomik kazanç sağlaması beklenen 3 genç oyuncu; kalmaları halinde de takıma kaliteleriyle beklenen başarıyı getirebilme potansiyeline sahip.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Altın Adamlar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement