Altınordu Belediye Başkanı Tezcan'ın Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Altınordu Belediye Başkanı Tezcan'ın Ziyaretleri

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret etti.

04.10.2018 15:41

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı makamında ziyaret etti.

Altınordu Belediye Başkanlığı'na seçilen Tezcan'ı tebrik eden Tekintaş, " Altınordu Belediyesi'nde yapılan seçimin ilçemizde huzur ve mutlulukla birlikte başarılı bir çalışma dönemi getirmesini diliyorum. Celal Tezcan başkanımızı tebrik ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Diğer siyasi partilerden aday olan arkadaşlarımıza da demokrasimize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin 19 ilçe belediyesiyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini belirten Tekintaş, "Büyükşehir Belediyesi olarak Altınordu Belediyemiz ve diğer ilçe belediyelerimizle birlikte yürüttüğümüz hizmetleri en iyi şekilde sürdürmenin azmi ve kararlılığı içerisinde çalışmalarımız sürecek. Bundan sonraki süreçte Celal Tezcan başkanımızla el ele kol kola hizmet üretmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Başkan Tezcan ise Tekintaş'ın, Altınordu Belediyesi'nin kurucu başkanı olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Altınordu Belediyesi sizin çocuğunuz gibi elinizde doğdu. Başkan olarak 4,5 yıl teriniz hiç soğumadan koşturdunuz. Sizlerin gayretlerinizle yaptığınız gerek alt yapı gerekse üst yapı çalışmalarıyla Ordu halkı belediyeciliği tanıdı. Biz de buradaki ekiple aynı enerji ve kararlılıkla bu eserleri koruyup, eksik kalanları geliştirerek sizden aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımaya çalışacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Altınordu Belediye Başkanı Tezcan'ın Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement