Amatörlere Tartan Desteği - Son Dakika
Yerel

Amatörlere Tartan Desteği

Amatörlere Tartan Desteği

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak Amatör Spor Kulüpleri Derneği ve 2. Amatör Lig spor kulüpleri yöneticileriyle bir araya geldi.

04.03.2014 11:09  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak Amatör Spor Kulüpleri Derneği ve 2. Amatör Lig spor kulüpleri yöneticileriyle bir araya geldi. 1.Amatör Ligde mücadele eden 11 takımın ardından 2. Amatör Lig'de top koşturan 13 takıma da malzeme desteğinin verildiği buluşma, amatör spor kulüplerine umut oldu.

Ligdeki mücadelelerinin devam etmesi için müsabaka katılım payları konusunda da Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın yardım elini uzattığını hatırlatan Konak Amatör Spor Kulüpleri Derneği 2.Başkanı Yaşar Özalp, Başkan Tartan'ın her koşulda yanlarında olduğunu vurgulayarak, "Hakan Başkanımız yardımlarını hiçbir zaman esirgemedi. Tüm kulüpler adına ona teşekkür ediyoruz. Yolu açık, gönlü rahat, içi ferah olsun; biz de her zaman onun yanındayız" şeklinde konuştu.

Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, yaşanan çatışmaların sağduyu ve sevgiyle aşılacağını belirterek şöyle konuştu:

"Beş yıl boyunca bu kuruma siyaset sokmadım. Her zaman sevgi ve saygıyı ön plana aldık; insan değerine önem veren bir anlayışta olduk. Yerel yönetimi çatışma ve ideolojileri çarpıştırma değil hizmet yeri olarak algıladık. Şimdi üzücü olan herkes siyasete atılmış, hizmet bekleyen vatandaş göz ardı ediliyor. Bakın, sizler sporun birleştirici gücüyle bir aradasınız. Her biriniz farklı bir görüşe, farklı ideolojilere sahip olabilirsiniz ama dayanışmanın verdiği anlayışla bir aradasınız. İşte temel olan, anlaşılması gereken, her zaman anlatmaya çalıştığımız şey bu. Yaşanan gelişmeleri, tartışmaları izliyorsunuz. Tahammülsüz, çirkin, insana sevgi ve saygısı olmayan bir geleceğe doğru gidiyoruz. Tehlikeli bir noktadayız. Konak'ta ise farklı bir oyun oynanıyor. Bunu sağduyumuzla, sevgimizle aşacağız ve önümüzdeki dönem yine beraber olacağız."

Basmane Altınpark, Dostgücü, Diyanetspor, Ege Çeğlayan, Eşrefpaşa, Efelergücü, Gültepe Esnaf, Gültepe Kültür, Hücumspor, Hür Adalet, Kahramanlar, Kayaspor, Mersinli Şimşek Spor Kulüpleri yöneticilerinin katıldığı buluşma, sporculara sadece malzeme değil moral desteği de sağladı. Eşofman takım, krampon, tekmelik, yağmurluk, kaleci malzemesi, futbol antrenman topu, futbol maç topu, on sekiz kişilik takım forması, top taşıma çantası gibi temel malzemelerden oluşan destek paketleri Ligde zor şartlarda mücadele eden sporcuların yüzünü güldürdü. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amatörlere Tartan Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement