Anadolu Efesli Oyuncular, Basketbolseverlerle İmza Gününde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Anadolu Efesli Oyuncular, Basketbolseverlerle İmza Gününde Buluştu

Anadolu Efesli Oyuncular, Basketbolseverlerle İmza Gününde Buluştu

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün basketbolcuları, Marmara Forum ev sahipliğinde düzenlenen imza gününde basketbolseverlerle bir araya geldiler ve taraftarlar, hayranı oldukları yıldız isimlerle fotoğraf çektirme ve kendilerinden imza alma fırsatı buldular.

26.11.2016 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün basketbolcuları, Marmara Forum ev sahipliğinde düzenlenen imza gününde basketbolseverlerle bir araya geldiler ve taraftarlar, hayranı oldukları yıldız isimlerle fotoğraf çektirme ve kendilerinden imza alma fırsatı buldular.

Marmara Forum ve Anadolu Efes Spor Kulübü arasındaki işbirliğinin devamı kapsamında düzenlenen etkinliğe katılım çok yüksek olurken, taraftarlar etkinlikten iki saat önce uzun imza kuyrukları oluşturdular. Basketbolseverler, İmza Günü'nde kulüp maskotu Çaylak'la vakit geçirme imkanı da bularak kendisiyle bol bol fotoğraf çektirdiler. Anadolu Efes Spor Kulübü ve Marmara Forum yetkilileri ise iki saygın marka arasındaki işbirliğinin devam etmesi sebebiyle çok mutlu olduklarını belirttiler. Ayrıca Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, etkinlik sırasında Marmara Forum Genel Müdürü Hakan Altın'a tüm Anadolu Efes oyuncularının imzaladığı bir forma hediye etti.

"ABDİ İPEKÇİ SPOR SALONU VE MARMARA FORUM'DAKİ EĞLENCE DENEYİMİNİ AYNI PLATFORMDA BULUŞTURACAĞIZ"

Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

"Geçtiğimiz sezon Marmara Forum ile yaptığımız partnerlik anlaşmasıyla birlikte bir 'ilk'e imza atmıştık. Çünkü ilk defa bir spor kulübüyle bir alışveriş merkezi, bu şekilde bir işbirliği gerçekleştirmişlerdi. 2016-2017 sezonunda da bu işbirliği çerçevesinde Abdi İpekçi Spor Salonu ve Marmara Forum'daki eğlence deneyimini aynı platformda buluşturacak, basketbol kültürünü daha geniş kitlelere ulaştıracağız."

"BASKETBOLSEVERLERİN BULUŞMA NOKTASI HALİNE GELDİK"

Bu işbirliği hakkında konuşan Marmara Forum Genel Müdürü Hakan Altın ise alışveriş merkezinin bir taraftar buluşma noktası haline geldiğini söyledi.

Partnerlik anlaşmasının ikinci senesinde çıtayı daha da yükseğe koyduklarını ifade eden Altın, basketbol sporunun daha geniş kitlelere sevdirilmesi için eğlenceli ve spor dolu etkinliklere imza atmaya devam edeceklerini belirtti. Hakan Altın aynı zamanda 1 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçen Marmara Forum Yaşam Kart'ın ayrıcalıklarından Anadolu Efes Fan Club üyelerinin de yararlanacağını belirtti.

Anadolu Efes Spor Kulübü Pazarlama ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Gökçe Dayı, etkinlik sırasında Marmara Forum Genel Müdürü Hakan Altın'a tüm Anadolu Efes oyuncularının imzaladığı bir forma da hediye etti.

TÜM BASKETBOLSEVERLERE ANADOLU EFES POSTERİ HEDİYE EDİLDİ

Anadolu Efes taraftarları İmza Günü etkinlik sırasında Euroleague Store'u ziyaret ederek Turkish Airlines Euroleague ve Anadolu Efes Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini satın alma, TIXBOX gişesinde de kombine ve maç bileti edinme imkanı da buldular.

Ayrıca herkese açık olan İmza Günü'ne katılan tüm basketbolseverlere, Anadolu Efes Spor Kulübü'nün 2016-2017 sezonu posteri de hediye edildi. Anadolu Efes'in Sesi Mustafa Özben de İmza Günü süresince yaptığı anonslarla etkinliğe renk kattı.

İSTANBUL/ DHA (fotoğraflı)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anadolu Efesli Oyuncular, Basketbolseverlerle İmza Gününde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement