Ankara Büyükşehir Belediyesi Geleneksel İftarları - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Geleneksel İftarları

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, ilk iftarı Akyurtlularla açtı.

29.06.2014 03:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara büyükşehir belediyesinin, geleneksel vatandaşlarla iftar programının ilki, Akyurt ilçesinde gerçekleştirildi.

Akyurt ilçesine belediye yetkilileriyle gelen Gökçek'i, yağmura rağmen kalabalık bir topluluk karşıladı.

Gökçek, "Sevgili Akyurtlular ramazanı şerifleriniz mübarek olsun, afiyet olsun. Cenabıallah İftarla birlikte rahmet verdi, bereket verdi hepinizi Allah'a emanet ediyorum" diyerek ilçe sakinlerini selamladı.

Gökçek, iftarın ardından, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Veysel Fırat ve diğer ilgililerin katılımıyla Akyurt Ankara Evi'nde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınarlar, yol ve asfalt çalışmaları hakkında  mahalle muhtarlarına bilgi verdi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker de yaptığı konuşmada, "Ramazan ayının otuz günü başkanımız Melih Gökçek yağmur çamur demeden Ankara'nın bütün ilçelerinde vatandaşlarımızla birlikte olacak ve halkın içinde iftarını açacak. Gördüğünüz gibi belediye otobüslerimiz halkımızın mağduriyet yaşamaması için hizmet veriyor. Ramazan ayının ilk iftarında sağanak yağmura rağmen Akyurtlu vatandaşlarımızın ilgisi çok yüksek oldu. Beş bin vatandaşımız iftara katıldı, bundan sonra da hizmetlerimiz diğer ilçelerde devam edecek" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir Belediyesi Geleneksel İftarları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement