Ankara'da Suya Kapılan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti, Kocası Baygın Halde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Suya Kapılan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti, Kocası Baygın Halde Bulundu

Ankara'da yoğun yağış sebebiyle meydana gelen sele kapılan kadın, hayatını kaybederken kocası çamura batmış halde bulundu.

30.05.2018 00:05  Güncelleme: 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da etkili olan aşırı yağış nedeniyle Bala İlçesi Yöreli Köyü'nde, karı ve koca sele kapıldı. Sele kapılan 62 yaşındaki kadın hayatını kaybetti, eşi yarı baygın halde bulundu.

SELE KAPILAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Ankara'da sağanak yağış sele neden oldu. Sele kapılan Naciye Çalışkan hayatını kaybederken eşi Satılmış Çalışkan (66) yarı baygın halde tarlanın içerisinde bulundu.

Ankara'da Suya Kapılan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti, Kocası Baygın Halde Bulundu

KOCASI, TOPRAĞA GÖMÜLÜ HALDE BAYGIN BULUNDU

Toprağa yarı gömülü halde bulunan Satılmış Çalışkan ve olay yerinde vefat ettiği belirtilen Naciye Çalışkan ambulansla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ankara'da Suya Kapılan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti, Kocası Baygın Halde Bulundu

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

4 Çocuk annesi olan Naciye Çalışkan Yöreli Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verilecek. Kurtarılan Satılmış Çalışkan'ın tedavisi Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Ankara\'da Suya Kapılan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti, Kocası Baygın Halde Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Suya Kapılan Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti, Kocası Baygın Halde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mete: ALLAH CC RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN AMİN 6 0 Yanıtla
  • ibrahim ethem acar: allah rahmet eylesin naciye abla çocuklarına ailene sabır versin inşallah takdiri ilahi ecel nerede ne şekilde gelecek kimse bilemez kapının önünden her yıl bunun gibi defalarca sel geçerdi bu sefer senin ecelin için geldi demekki rabbim ahiretini hayr eylesin 5 0 Yanıtla
  • Avukat: Bala Belediyesi CeHaPe de olmalı yoksa böyle berbat bir altyapısı olamaz. Hatta bir kaç dönemdir CeHaPe yönetiyor olmalı Balayı. 1 0 Yanıtla
  • Adı batasıca: Ankaralı denen aklı kıt şahıs olay Ankara merkezde olmuyor. Bala ilçesi yöreli köyünde oluyor! Haberi okumadan sallamışsın Altyapıyı AKP yaptı diye. 1 0 Yanıtla

Advertisement