'Anladık Oldu Teşekkürler' D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

'Anladık Oldu Teşekkürler' D-Smart'ta

\'Anladık Oldu Teşekkürler\' D-Smart\'ta

'Anladık Oldu Teşekkürler' kahramanları aşkı ararken kim bilir başlarına nerede neler gelecek

29.05.2013 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftanın salı ve perşembe akşamlarını kahkaha tufanına çevirecek olan D-Smart'ın flaş yeni komedi dizisi "Anladık Oldu Teşekkürler", 4. bölümüyle 30 Mayıs Perşembe saat 21.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve HD keyfiyle Max Smart HD'de seyirciyle buluşacak.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından D-Smart'ta yayına giren 'Anladık Oldu Teşekkürler' dizisi, kavramların altını üstüne getirdiği komedi performansıyla izleyicilerin salı ve perşembe akşamı vazgeçilmez komedisi olacak.

Aşk mı onlardan, onlar mı aşktan çekecek?

Müzmin ev güzeli Evdeki Emel aşk peşindeki uslanmaz arayışını sürdürürken, Doğan S aşk temalı yeni müzikali için şan dersi alıyor. Camal aşkı fethetmek için yollara düşüyor, fakat rotada avukat bürolarının da olduğunu görüyor. Asabi Pelin aşkının peşinden pilates salonlarına gidiyor ve gerçek bir aşk insanı olan yepyeni karakter Yaşar Emmi, bu bölümde izleyici ile tanışıyor.

Künye:

Yapımcı: Seray Sever, Hatice Soysev

Senarist: Yalçın Onur

Yönetmen: Sinan Kaçar

Oyuncular: Can Yücel Metin, Nefin Huvaj, Emre Şan, Fatih Özkan, Behre Övgü Özalp

Sunucu: Büşra Çam

Konu: Evdeki Emel her zamanki gibi aşkı arıyor… Doğan S aşk temalı yeni müzikali için şan dersi alıyor… Camal aşkı ararken kendini avukat ofisinde buluyor… Asabi Pelin aşkının peşinden pilates salonlarına gidiyor… Ve yepyeni bir karakter olan aşk adamı Yaşar Emmi bu bölümde izleyici ile buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Anladık Oldu Teşekkürler' D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement