ANNEANNE VE TORUNUN ÖLDÜĞÜ YANGINI ÇIKARDIĞI BELİRLENEN KİŞİ TUTUKLANDI - Son Dakika
Güncel

ANNEANNE VE TORUNUN ÖLDÜĞÜ YANGINI ÇIKARDIĞI BELİRLENEN KİŞİ TUTUKLANDI

ANNEANNE VE TORUNUN ÖLDÜĞÜ YANGINI ÇIKARDIĞI BELİRLENEN KİŞİ TUTUKLANDI

Haber: Ali AKSOYER/ İstanbul, DHAEsenyurt'ta 8 yaşındaki Ela Şeliman ve anneannesi Suna Urtanur'un ölümüne neden olan yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Ahmet T. tutuklandı.

31.07.2020 11:37  Güncelleme: 11:27

Haber: Ali AKSOYER/ İstanbul, DHA

Esenyurt'ta 8 yaşındaki Ela Şeliman ve anneannesi Suna Urtanur'un ölümüne neden olan yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen  Ahmet T. tutuklandı.

Atatürk Mahallesi'nde bulunan bir binanın bodrum katında 28 Temmuz tarihinde sabah saat 07.50 sıralarında meydana gelen olayda Suna Urtanur (56) ile 8 yaşındaki torunu Ela Şeliman hayatını kaybetmiş, olayda ayrıca 3 kişi yaralanmıştı. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada güvenlik kamera görüntülerini incelediğinde olayın kundaklama sonucu meydana geldiği tespit edilmişti. Görüntülerdeki kişinin benzer suçlardan da kaydı olan Ahmet T. (38) olduğu belirlendi. Şüpheli Ahmet T. polisin düzenlediği operasyonla Bahçelievler'de yakalandı. Ahmet T.'nin 2019 yılında Sultangazi'de "Yangın çıkarma" nedeniyle 3 kez gözaltına alındığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli Ahmet T. dün Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılığın sorgusunun ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen Ahmet T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Ahmet T.'nin 2019 yılında Sultangazi'de çıkan bir yangında hırsızlık yaparken yakalandığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde mahalle sakinlerinin fark etmesiyle polis Ahmet T.'yi gözaltına alıyor. Devamında ise polisin, polis aracına götürdüğü Ahmet T'ye vatandaşlar saldırıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ANNEANNE VE TORUNUN ÖLDÜĞÜ YANGINI ÇIKARDIĞI BELİRLENEN KİŞİ TUTUKLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement