Anneler Günü'nde Annenize Dünyaları Hediye Edin - Son Dakika
Basın Bültenleri

Anneler Günü'nde Annenize Dünyaları Hediye Edin

Anneler Günü\'nde Annenize Dünyaları Hediye Edin

Gezgin Kadınlar, Anneler Günü'nü farklı bir şekilde kutlamak için annenize verebileceğiniz en özel hediyelerden biri olacak.

24.04.2014 17:32  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katılımcıların yalnızca kadınlardan oluştuğu Gezgin Kadınlar, Anneler Günü'nü farklı bir şekilde kutlamak için annenize verebileceğiniz en özel hediyelerden biri olacak.

Gezgin Kadınlar, anneleriyle birlikte dünya ülkelerini gezmek isteyen, seyahat etmekten ve özel günleri kutlamaktan hoşlanmayan eşleriyle birlikte diledikleri gibi yolculuk yapamayan veya yola tek başına devam etmeye karar vermiş kaşif kadınlara yönelik bir tur. Gazella Turizm, Gezgin Kadınlar ile klasik turların dışına çıkarak ruhunu ve zihnini farklı kültürlerle beslemek isteyen kadınlara hitap ediyor.

26 Temmuz – 3 Ağustos: Güney Afrika ve Kruger'da Safari

Bu tur, 2990 avro karşılığında dünyanın en kozmopolit başkentlerinden biri olan Cape Town'ın hareketli sokaklarından, nesli tükenmekte olan yabani hayvanların korunduğu, özgürce dolaşabildiği ve en iyi gözlemlenebildiği Kruger Ulusal Parkı'nın geniş düzlüklerine götürüyor. Ülkenin başkentini boylu boyunca saran üzüm tarlaları ve Afrika evlerini süsleyen ahşap oyma maskeler, kıtanın yeme-içme kültüründen inanç sistemine kadar eşsiz motifler barındırıyor. Asırlardır denizcilere yol gösteren Ümit Burnu, gezgin kadınları, "dünyanın elmas deposu"na ve okyanusların birleştiği bu zengin coğrafyaya bekliyor.

3 – 13 Ekim: Vietnam-Kamboçya-Bangkok

Güneydoğu Asya'nın mistik üçlüsü, yalnızca 2890 avroya, uçsuz bucaksız pirinç tarlaları, romantik gölleri ve Mekong Irmağı'nın güçlü sularını gezgin kadınların ayağına getiriyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki tarihi tapınakların, benzersiz Su Kuklası Tiyatrosu'nun ve Khmer kültürünün kapılarını annelere ve kızlarına açan bu tur, özellikle ülkenin tarihi ve mimarisinde olduğu gibi biraz Çin, biraz da Fransız etkisi taşıyan zengin Vietnam mutfağını merak edenler ve değişik tatlar arayanlar için de birebir.

22 Kasım – 1 Aralık: Hindistan ve Nepal

El yapımı otantik halıların, kaşmir ve ipek ürünlerin en iyi örneklerini sunan dünyanın bir diğer ucundaki bu iki gizemli ülke, Gezgin Kadınlar kapsamındaki alternatif rotalardan biri. 2590 avroluk bu tur, tarih boyunca pek çok hanedanlığın hüküm sürdüğü, baharat kokulu başkent Yeni Delhi'den başlıyor ve önce altının dünyada en ucuz olduğu yerlerden biri olan Jaipur'a, ardından da Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan heybetli Tac Mahal'e uzanıyor. Hindular'ın mum ışığı altında aydınlanan en kutsal şehri Varanasi ise, gün doğumu ve günbatımında Ganj Nehri'ndeki kutsama törenleriyle gezginleri büyülerken, Nepal'in esrarengiz başkenti Katmandu da Budist rahipleri ve tapınaklarıyla sonsuz huzur ve anlayışın simgesi olarak zihinlere kazınacak.

Annenize sürpriz bir tur hediye edin!

Gazella Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Velit Gazel, "Gazella Turizm olarak büyük bir dikkat ve özenle hazırladığımız konsept turlar, Türkiye'de geleneksel tatil ve hediye anlayışının dışına çıkmak isteyen büyük bir kitle için muhteşem bir seyahat çözümü. Beraber vakit geçirmekten hoşlandığınız ve değer verdiğiniz kadınlarla, özellikle de annenizle bambaşka coğrafyalarda unutulmaz hatıralar biriktirmek, Gezgin Kadınlar turumuzun en büyük kazanımlarından" diyor. Gazel, Gezgin Kadınlar'a ek olarak Baba-Oğul Keşifler ve Foto-Safari gibi konsept turlarla ilgili olarak dünyayı farklı açılardan görmek isteyenleri Gazella Turizm ile keşfe çağırıyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Anneler Günü'nde Annenize Dünyaları Hediye Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement