Anneler Günü Geldi Çattı! Anneler Günü Ne Zaman? En Anlamlı Anneler Günü Mesajları Nelerdir? - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü Geldi Çattı! Anneler Günü Ne Zaman? En Anlamlı Anneler Günü Mesajları Nelerdir?

Anneler Günü Geldi Çattı! Anneler Günü Ne Zaman? En Anlamlı Anneler Günü Mesajları Nelerdir?

Anneler Günü geldi çattı. Bu özel ve anlamlı gün yaklaşırken ''Anneler günü ne zaman kutlanacak'' sorusu araştırılmaya başlandı. Anneler Günü ne zaman kutlanacak? Bu özel günde annelerimize atabileceğimiz Anneler Günü mesajları nelerdir?

09.05.2018 12:23  Güncelleme: 16:17

Her yıl milyonlarca kişinin merak içinde beklediği, sevinç ve coşku ile kutlanan Anneler Günü tarihi yaklaştı. Bu özel güne sayılı vakit kala 'Anneler günü ne zaman ve hangi gün kutlanacak?' , 'En anlamlı Anneler Günü mesajları nelerdir?' gibi sorular sorulmaya başlandı. İşte 2018 Anneler Günü tarihi ve bu günde, hayatta en değerli varlığımız olan annelerimize atabileceğimiz anlamlı mesajlar...

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN VE HANGİ GÜN KUTLANACAK?

Anneler Günü her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanır. Anneler Günü bu sene 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak.

EN ANLAMLI ANNELER GÜNÜ MESAJLARI NELERDİR?

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana, herhalde sadece "anne" derdim... Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin.

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun annem. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Her zaman seninle doğru yolu buldum. Seni çok seviyorum. İyi ki benim annemsin. Hep var olasın.

Gül yüzünden gülücükleri hiç eksik etmeyen biricik anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Anneler Günü Geldi Çattı! Anneler Günü Ne Zaman? En Anlamlı Anneler Günü Mesajları Nelerdir?

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum Annem.

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en özel kadını. Bu dünyadaki en güvenli sığınağımsın sen. Benim annem olman dünyadaki en büyük şansım. Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem... Anneler Günün kutlu olsun... Seni seviyorum.

Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın... Annemsin. Seni çok seviyorum.

Anneler Günü Geldi Çattı! Anneler Günü Ne Zaman? En Anlamlı Anneler Günü Mesajları Nelerdir?

Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim. Canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Zamanın içinde hayatımızı düzene sokan, bizim için yaşanır kılan, tebessümüyle soframızı evimizi şenlendiren, yüreğiyle içimizi ısıtandır anne! Sen her şeyin en güzeline layıksın annem!

Anneciğim, hafızamdaki en güzel, en hoş kelime Senin adındır. Sana her seslenişimde sevgim daha da çoğalıyor. Anneler günü kutlu olsun.

Anneler Günü Geldi Çattı! Anneler Günü Ne Zaman? En Anlamlı Anneler Günü Mesajları Nelerdir?

Beni canıyla kanıyla büyütüp bu güne getiren canım annem. Her zaman yanımda beni koşulsuz seven tek insan. Bir yaprak gibi narin ama bir o kadar da güçlü... Ulu bir Çınar gibi gölgesi bile insana huzur veren biriciğim Annem... Seni anne olunca daha iyi anladım... Anneler günümüz kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum.

Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız, anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi... Anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Hakkın ödenmez, eşin bulunmaz. Beni ak sütünle besledin anne. Şefkatin bir şeyle satın alınmaz. Kulağıma ninni söyledin anne. Ne kadar tatlıydı gel yavrum derken. Seyrederdi mışıl mışıl uyurken. Elinde avcunda hiç bir şey yokken. Giydirdin kuşattın süsledin anne. Bu gece rüyamda yaktın özümü. Şahballı'yım tutamadım sözümü. Okşadın saçımı öptün yüzümü. Başımı göğsüne yasladın anne.

Son Dakika Güncel Anneler Günü Geldi Çattı! Anneler Günü Ne Zaman? En Anlamlı Anneler Günü Mesajları Nelerdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement