Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi, acı haberi alan arkadaşları morga koştu - Son Dakika
3.Sayfa

Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi, acı haberi alan arkadaşları morga koştu

- Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi, acı haberi alan arkadaşları morga koştu Pasta almaya giderken polisi otosu ile çarpışan motosiklet sürücüsünün cenazesi teslim alındı Antalya'da annesine doğum gününde sürpriz yapmak için pasta almaya giden 20 yaşındaki genç,...

29.11.2022 13:22  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi, acı haberi alan arkadaşları morga koştu

Pasta almaya giderken polisi otosu ile çarpışan motosiklet sürücüsünün cenazesi teslim alındı

ANTALYA - Antalya'da annesine doğum gününde sürpriz yapmak için pasta almaya giden 20 yaşındaki genç, polis otosu ile çarpışarak hayatını kaybetti. Gencin cenazesi acı haberi alarak morga koşan arkadaşları ve ailesi tarafından Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerin ardından teslim alındı.

Kaza, dun gece saatlerinde Konyaaltı ilçesi Batı Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ahmet Uysal (20)'nin kullandığı motosiklet devriye görevi yapan 07 A 7658 plakalı polis otosu ile çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü için 112 Acil Çağrı merkezine bilgi verilerek yardım istendi. Sağlık ekipleri tarafından kontrol edilen Uysal'ın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Cenaze olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis otosunun sürücüsü polis memurunun ise olay sonrası gözaltına alındığı bildirildi.

Annesine sürpriz için pasta almaya gidiyormuş

Yapılan araştırmada gencin annesi Şerife Uysal'ın dun doğum günü olduğu ve kazanın gencin annesine doğum gününde sürpriz yapmak için pasta almaya giderken meydana geldiği öğrenildi. Antalya'da limanda bir gemide çalıştığı öğrenilen Uysal'ın arkadaş çevresi tarafından da çok sevildiği ifade edildi.

Arkadaşları ve ailesi morga koşu

Sabah saatlerinde acı haberi alan gencin arkadaşları ve ailesi ise morga koştu. Cenaze otopsi işlemlerinin ardından baba Taner Uysal ve gencin arkadaşları tarafından teslim alındı. Kurşunlu mezarlığında defin işlemleri yapılacak olan cenazenin Çakırlar Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi, acı haberi alan arkadaşları morga koştu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Annesine doğum günü sürprizi yapmak isterken kazada can verdi, acı haberi alan arkadaşları morga koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement