Antakya Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Antakya Belediye Meclisi Toplandı

Antakya Belediye Meclisi, 2012 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.

02.01.2012 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antakya Belediye Meclisi, 2012 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında, bir araya gelen belediye meclisi üyeleri, 2012 yılında yapılacak yatırım ve hizmetleri görüştü.

Başkan Savaş, meclis salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kente önemli katkıları olan Dr. Ali Haydar Kaçmaz'ın isminin Fatih, Cengiz ve Rüstem Tümer Paşa caddelerinin kesiştiği kavşağa verilmesinin kendisine bir teşekkür anlamı taşıdığını belirterek, kavşağa Ali Haydar Kaçmaz adı verilmesini meclis üyelerinin oyuna sundu.

Üyeler de konuyu oy birliğiyle kabul etti.

Daha sonra Belediye Denetim Komisyonu seçiminin yapıldığı toplantıda, Halil İbrahim Yelkaya, Süleyman Üstün ve Hasan Horoz oy birliğiyle denetim komisyonuna seçildi. Sözleşmeli personelin 2012 yılı ücretlerinin tespiti, meclis üyesi başkan yardımcısının 2012 yılı ödeneğinin tespiti, meclis başkanı ve üyeleri ile komisyon üyelerine 2012 yılı için ödenecek huzur hakkı ücretinin tespitinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildiği toplantıda, borçlanma izni, imar tadilatlarına yapılan itirazlar ve imar tadil teklifleri de oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantıda ayrıca gündeme alınan, koruma amaçlı imar planının Adana Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu kararını esas almak üzere tekrar gözden geçirilmesi ve daha ayrıntılı bir rapor hazırlanması için tekrar görüşülmek üzere gündemden çekilmesi kararlaştırıldı.

Toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu.

- HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antakya Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement