Antalya 56 Ülkeden 150 Müslüman Genç Demokrasi İçin Antalya'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Antalya 56 Ülkeden 150 Müslüman Genç Demokrasi İçin Antalya'da Buluştu

Antalya 56 Ülkeden 150 Müslüman Genç Demokrasi İçin Antalya\'da Buluştu

56 ülkeden 150 Müslüman genç demokrasi için Antalya'da buluştu*- İSLAM İşbirliği Teşkilatı'na üye 56 ülkeden 18- 25 yaş arası 150 genç, Antalya'da buluştu.

11.08.2016 15:08

56 ülkeden 150 Müslüman genç demokrasi için Antalya'da buluştu

*- İSLAM İşbirliği Teşkilatı'na üye 56 ülkeden 18- 25 yaş arası 150 genç, Antalya'da buluştu. Gençler, 15 Temmuz darbe girişimi karşısında Türk gençliği ile ortak dayanışma ortaya koyacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Birinci İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Kampı', Antalya'nın Duacı Mahallesi'ndeki Duacı Gençlik Kampı tesisinde başladı. 'Barış, dayanışma ve ortak değerler için gençlik eylemde' temalı ve iki dönem halinde gerçekleştirilen kampın dün başlayan ve 16 Ağustos'a kadar sürecek ilk dönemine 150 erkek öğrenci katılıyor. Erkek kampından iki gün sonra da 24 Ağustos tarihine kadar sürecek kadınlar kampı başlayacak. Kadınlar kampına da 150 öğrencinin katılacağı açıklandı.

TÜRK DEMOKRASİSİNE DESTEK BEKLENİYOR

İslam İşbirliği Teşkilatı'nın bir alt kuruluşu olan İslam Konferansı Diyalog ve İşbirliği Gençlik Forumu ile işbirliği halinde gerçekleştirilen kampta, gençlerin 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi karşısında Türkiye demokrasisi ve Türk gençleri ile dayanışma ortaya koyması da amaçlanıyor. Gençlerin, bu hain kalkışma sebebiyle olağanüstü bir dönemden geçen Türk gençliğinin ve Türkiye demokrasisinin yanında olduğunu dünya kamuoyuna büyük kararlıkla duyurması da hedefleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya 56 Ülkeden 150 Müslüman Genç Demokrasi İçin Antalya'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement