Polisin düşen tabancasını alan zanlı polisleri ayağından yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

Polisin düşen tabancasını alan zanlı polisleri ayağından yaraladı

Antalya'da aile içi şiddet ihbarına giden polislerden biri yaşanan kovalamacada sırasında silahını düşürünce kaçan şahıs yerden silahı alıp 2 polisi yaraladı. Şahıs, polisler tarafından etkisiz hale getirilirken yaralı polisler hastaneye kaldırıldı.

11.08.2022 19:11  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 17.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Tonguç Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize yunus ekipleri, aile içi şiddet ihbarı aldı. İhbarın ardından olay yerine gelen yunus ekibinde görevli H.A. ve S.Ö., Fırat A.'yı (26) etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada polislerin elinden kaçan Fırat A., bir süre sonra yakalanacağını anlayarak ekiplere taş atmaya başladı.

İhbara giden ekiplerin düşen tabancasını alıp 2 polisi ayağından vurdu

POLİSİN DÜŞEN SİLAHINI ALIP ATEŞ ETTİ

Bir süre sonra tekrar kaçmaya çalışan Fırat A.'yı kovalayan polislerden birinin tabancası düştü. Tabancayı alan Fırat A.'nın çevreye rastgele ateş açması sonucu 2 polis ayaklarından yaralandı.

İhbara giden ekiplerin düşen tabancasını alıp 2 polisi ayağından vurdu

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Devriye arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından polislerden biri Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğeri ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Şüpheli Fırat A. ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

İhbara giden ekiplerin düşen tabancasını alıp 2 polisi ayağından vurdu
Polisin düşen tabancasını alan zanlı polisleri ayağından yaraladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Polisin düşen tabancasını alan zanlı polisleri ayağından yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mossi : güneş gözlüklerinide hiç çıkarmazlar 2 0 Yanıtla

Advertisement