Antalya'da Dehşet Veren Görüntü - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Dehşet Veren Görüntü

Antalya\'da Dehşet Veren Görüntü

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Güzelbağ - Gündoğmuş karayolunun 16'ıncı kilometresinde göçük meydana geldi.

11.01.2012 18:34  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde, Güzelbağ- Gündoğmuş karayolunun 16'ıncı kilometresinde olumsuz hava şartları nedeniyle göçük meydana geldi. Karayolu göçük nedeniyle araç trafiğine kapatıldı.

Şiddetli yağış nedeniyle Alanya-Güzelbağ-Gündoğmuş karayolunun Zeytinbükü mevkiİ yakınlarındaki 16'ncı kilometresinde meydana gelen göçük nedeniyle yol, araç trafiğinin kapanmasına neden oldu. Görev yaptıkları Güzelbağ İlköğretim okuluna Alanya'dan servis ile gidip gelen 17 öğretmen, yolda mahsur kalsa da Öğretmenler, eğitimin aksamaması için yoldan geri dönmeyip zorla da olsa göçükten geçmeyi başardı.

Trafiğe açılamayan yol nedeniyle Güzelbağ ve Gündoğmuş bölgesiyle ulaşım, Alanya'ya 20 kilometre daha uzak olan Karamanlar köyü- Okurcalar beldesi-Alanya güzergahından sağlanıyor. Ayrıca uzun süredir elektriğin kesik olduğu Güzelbağ beldesinde, cep telefonları ile iletişim sağlanamıyor.

Öte yandan, Antalya'nın Alanya ilçesinde sağanak yağış ve hortum bazı çiftçilerin muz ve domates seralarına zarar verirken, Alara köyünde de 5 çiftçinin muz ve domates seraları, sağanak yağış ve hortum nedeniyle zarar gördü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Dehşet Veren Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement