Antalya'da Doğan Woux, Dünyaya Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Doğan Woux, Dünyaya Açılıyor

Antalya\'da Doğan Woux, Dünyaya Açılıyor

Kırcılar Mondial ortakları Hüseyin Acarlıoğlu, Hasan Kırcı ve David Lavinson tarafından Antalya'da kurulan ve Haziran ayında ünlü mankenlerin katıldığı defileyle açılışı yapılan Woux Mağazası, dünyaya açılıyor.

12.01.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırcılar Mondial ortakları Hüseyin Acarlıoğlu, Hasan Kırcı ve David Lavinson tarafından Antalya'da kurulan ve Haziran ayında ünlü mankenlerin katıldığı defileyle açılışı yapılan Woux Mağazası, dünyaya açılıyor.

İki yıl özel bir ekip tarafından dünyanın farklı ülkelerindeki benzerleri üzerinde yapılan ön araştırmanın ardından ayrıntılı şekilde planlanıp 18 milyon dolara kurulan Woux Mağazası'nın ikinci şubesi, Dubai'de açılıyor. Antalya'daki ilk prototipi ile aynı olacak şekilde tasarlanan mağaza, 5 bin metrekare kapalı alan üzerine kuruluyor.

Kırcılar Mondial ortağı Hüseyin Acarlıoğlu, mağazanın maliyetinin içindeki ürünlerle birlikte 18 milyon dolar civarındra olacağını, Mayıs ayında açılacağını söyledi. 2015 yılı Eylül veya Ekim ayı içinde resmi açılışın yapılacağını söyleyen Acarlıoğlu, "Dubai Woux, Mayıs ayında açılacak. Tüm dünya markalarını aynı çatı altıda buluşturan Woux'ta deri, kürk, ayakkabı, çanta gibi ürünlerin satışı yapılacak" dedi.

Mağaza içinde Valentino Rossi'den Prada'ya birçok ünlü markanın bulunacağını anlatan Acarlıoğlu, şöyle konuştu:

"Yarattığımız Woux markası dünyada tek. İkinci bir örneği yok. İki yıl süresince gezici bir timle bu tür örneği olan mağazaları araştırdık ve en son, en geliştirmiş şeklini Antalya'da yaptık. Birçok ünlü markanın patronlarını Antalya'ya getirdik. Bu insanlar ilk kez Antalya'ya geldi. Dünya tekstil sektörü için oldukça önemli bir adım. Yabancının da çok ilgisini çeken bir mağaza oldu."

Antalya'da doğan Woux markasını dünya markası haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Acarlıoğlu, şöyle konuştu:

"Dubai Woux'ta yerli markalarımız da satılacak. Antalya Woux'un yatırım maliyeti 18 milyon dolar. Dubai'deki mağaza da bu rakamlara yaklaşacak. Orada yapılan tüm işlerdeki kazanç, olduğu gibi Türkiye'ye gelecek. Ülkemize katkı sağlayacak. Ekibimiz şimdi Barcelona turizmi üzerine çalışıyor. Oradaki turist kitlelerinin Woux'a hitap edip etmediğini inceliyoruz. Araştırmalarımızın ardından üçüncü mağaza Barcelona'ya düşünülüyor. Herşey yolunda giderse 2015 yılının sonlarına doğru Barcelona Woux kapılarını açmış olur." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Doğan Woux, Dünyaya Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement