Antalya'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Antalya'dan kısa kısa

Antalya\'dan kısa kısa

Antalya'da toplu ulaşımda kullanılan 550 araç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi.

28.10.2020 16:27  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da toplu ulaşımda kullanılan 550 araç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığının şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren otobüs ve tramvayları düzenli olarak temizlediği, bakteri ve virüslere karşı dezenfekte ettiği belirtildi.

Soğuk ULV (İnce Püskürtme) makinesiyle yapılan detaylı çalışmada otobüslerin içi, dışı, camları ile her noktası temizleniyor.

Kemer'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Kemer ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Dayanç ve Belediye Başkanı Topaloğlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrenciler, bedenleriyle Türk Bayrağı yaptı.

Öğrencilerin bedenleriyle yaptığı Türk Bayrağı, renkli görüntüler oluşturdu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement