Antalya - Yaz Okulları 19 İlçede Faaliyet Gösterecek - Son Dakika
Güncel

Antalya - Yaz Okulları 19 İlçede Faaliyet Gösterecek

Antalya - Yaz Okulları 19 İlçede Faaliyet Gösterecek

Yaz okulları 19 ilçede faaliyet gösterecek Antalya Büyükşehir Belediyesi, il genelinde açacağı yaz spor okulları için İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

26.06.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz okulları 19 ilçede faaliyet gösterecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, il genelinde açacağı yaz spor okulları için İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı.

Büyükşehir Belediyesi toplantı salonundaki protokol törenine, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hami Dorul, İl Müftüsü Osman Artan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu katıldı. Protokolle, 19 ilçede açılacak yaz spor okullarında, 450 bin öğrenci eğitim görecek. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Afşar, protokolle yaz tatiline giren 05- 18 yaş grubu öğrencilerin zamanını etkin ve verimli şekilde kullanmalarını amaçlandığını belirtti.

Gençlerin, yaz spor okulları sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak duracağını belirten Afşar, İl Müftülüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle 19 ilçede faaliyetlerin sürdürüleceğini kaydetti.

KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDE OLACAK

Müftüsü Osman Artan ise yaz okullarında sadece sportif faaliyetlerin değil, kültürel etkinliklerin de yapılacağını belirtti. Artan, kuran kursundan çıkan çocukların sportif faaliyetlere katılabileceğini, amaçlarının çocukların sporla tanışmalarını sağlamak olduğunu vurguladı.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER SPOR OKULLARINA YERLEŞECEK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ise "Yaz spor okullarına katılan öğrencilerden başarılı olanlar tespit edilerek, spor okullarına yerleşimini sağlayacağız" dedi.

TÜRKİYE GENELİNDE 1. SIRADAYIZ

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hami Dorul ise Antalya genelindeki 430 bin öğrenciyi geleceğe hazırlarken sağlıklı olmalarına dikkat ettiklerini söyledi. Antalya'da şu anda 106 bin lisanslı öğrencinin bulunduğunu ifade eden Dorul, bu sayıyla Türkiye birincisi olduklarını kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Yaz Okulları 19 İlçede Faaliyet Gösterecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement