Antalyaspor Yönetim Kurulu'ndan Emniyet Müdürü Uzunkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor Yönetim Kurulu'ndan Emniyet Müdürü Uzunkaya'ya Ziyaret

Antalyaspor Yönetim Kurulu\'ndan Emniyet Müdürü Uzunkaya\'ya Ziyaret

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’yı ziyaret etti.

17.03.2017 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk ve yönetim kurulu İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı ziyaret etti.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Asbaşkanlar İsmail Bilal ve Nurettin Ünal ile Yönetim Kurulu Üyesi Emin Altıner, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Ali Şafak Öztürk ile yöneticiler, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya başarı dileklerini iletti. Her Karadenizli gibi futbolla ilgili olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, daha önce görev yaptığı illerin takımlarının yanı sıra yurt içinde ve yurt dışında çok sayıda maç izlediğini anlattı.

Ziyarette Pazar günü oynanacak Antalyaspor- Beşiktaş maçı konuşuldu. Bu maç için büyük bir ciddiyet içinde tüm önlemlerin alındığını belirten Müdür Uzunkaya, "Emniyet teşkilatımız, tüm futbolseverlerin huzur ve güven içinde bu maçı izlemesi için görev yapacak" dedi.

Ziyaretin sonunda yöneticiler, Müdür Uzunkaya'ya üzerinde isminin yazılı olduğu 07 numaralı Antalyaspor formasıyla kaşkol hediye etti.

Stattaki hazırlıklar incelendi

Başkan Ali Şafak Öztürk ile yöneticiler, Emniyet Müdürlüğü'nden sonra maçın oynanacağı Antalya Stadı'na gelerek Beşiktaş maçı için yapılan hazırlıkları inceledi. Genel Müdür Adem Kart, stadın tüm noktalarını inceleyen Başkan Ali Şafak Öztürk ile yöneticilere yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalyaspor Yönetim Kurulu'ndan Emniyet Müdürü Uzunkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement