Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu, "Belediyemizin Yaptığı Yatırımlar ve Çalışmaların Yanında, Devletimizin de Önemli Kamu Yatırımları ile İlçenin Parlak Geleceğine Öncülük Ettiğini Görüyoruz" - Son Dakika
Yerel

Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu, "Belediyemizin Yaptığı Yatırımlar ve Çalışmaların Yanında, Devletimizin de Önemli Kamu Yatırımları ile İlçenin Parlak Geleceğine Öncülük Ettiğini Görüyoruz"

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, belediye olarak yaptıkları yatırımlar ve çalışmaların yanı sıra, devletinde önemli kamu yatırımları ile ilçenin parlak geleceğine öncülük ettiğini belirtti.

02.01.2012 14:02

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, belediye olarak yaptıkları yatırımlar ve çalışmaların yanı sıra, devletinde önemli kamu yatırımları ile ilçenin parlak geleceğine öncülük ettiğini belirtti.

Hekimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye yapılan yatırımlarla Arhavi'nin kabuğunu kırdığını ve ileriye doğru tarihi adımlar attığını ifade ederek, yapılan çalışmalar ve yatırımlara ilçe halkının desteğinin olduğunu kaydetti.

Şehrin altyapı ve diğer sorunlarına yerel yönetimler olarak önemli çözümler getirdiklerini bildiren Hekimoğlu, şöyle devam etti:

"Özellikle İçme suyu ve Kanalizasyon projelerinin hayata geçirilmesi noktasında nihayet sona gelinmiştir. Arhavi artık daha kaliteli ve daha ucuz su içecek. Hükümetimizin desteği ile Yolgeçen Havzası İçme Suyu Projesini hayata geçirilerek, yüzde 50'sini devlet desteği ile hibe şeklinde çözüme kavuşturduk. Projeyi yapacak firmaya yer tesliminde bulunduk. 2012 yılında altyapı sorununu çözmüş sorunsuz bir Arhavi'yi herkesin beğenisine sunacağız. Ayrıca belediyeyi zorlayan mali dar boğazı da çözmüş, daha rahat, ödemelerini çevirebilir, yatırım yapabilir kısacası ekonomik yönden rahatlamış bir Arhavi Belediyesi göreceğiz."

- ARTVİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arhavi Belediye Başkanı Hekimoğlu, 'Belediyemizin Yaptığı Yatırımlar ve Çalışmaların Yanında, Devletimizin de Önemli Kamu Yatırımları ile İlçenin Parlak Geleceğine Öncülük Ettiğini Görüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement