Arı Maya Tekrar Çocuklarla - Son Dakika
Güncel

Arı Maya Tekrar Çocuklarla

Arı Maya Tekrar Çocuklarla

Efsanevi karakter Arı Maya yepyeni yüzüyle çocukların dünyasına giriyor!

20.03.2013 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye pazarında kullanılan lisans haklarının dağıtım ve pazarlama hizmetlerini yürüten ve lisans dünyasının dinamiklerini doğru ürünle birleştirerek bir çok başarı öyküsüne imza atan sektörün lider şirketi Sinerji Ltd., Arı Maya karakterinin lisans haklarını temsil ediyor. Genç, yetişkin ve ailelerin çok yakından tanıdığı Arı Maya, 3D CGI teknolojisiyle yaratılan yeni yüzüyle çocukların dünyasına giriyor.

Sevimli arı "Maya", hikayesi ile doğa ve doğal yaşama dikkat çekerek, çocuklara küçük yaştan itibaren doğa sevgisini aşılıyor.

Dünyada 250 lisansiyesi bulunan ve Türkiye'de güçlü mirasa sahip klasik bir marka olan Arı Maya; oyuncak, çanta, kırtasiye, yayıncılık, ev tekstili, giyim, gıda ve kişisel bakım ürünleriyle hem çocuk, hem yetişkinlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Stüdyo 100 tarafından, CGI (3D) tekniği ile yaratılan Arı Maya çizgi filmi 2013 itibariyle Fransa, Benelux, İspanya ve İtalya'da yayınlanmaya başladı. Türkiye'de ise 18 Şubat 2013'te TRT Çocuk kanalında başlayan Arı Maya, hafta içi her gün 3 (08:10, 15:30, 17:40), hafta sonu 2 (08:10, 15:15) kere yayınlanıyor. Arı Maya'nın sürprizleri Türkçe internet sitesi ve hazırlıkları süren sinema filmi ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arı Maya Tekrar Çocuklarla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement