Liseli kızlar yumruk yumruğa kavga etti! Arkadaşları gülerek izledi - Son Dakika
3. Sayfa

Liseli kızlar yumruk yumruğa kavga etti! Arkadaşları gülerek izledi

Adana'nın Sarıçam ilçesinde lise öğrencisi iki genç kızın dedikodu yüzünden yumruk yumruğa kavga etmesi kameralara yansıdı. Arkadaşlarının onları gülerek izlemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

02.11.2022 09:42  Güncelleme: 09:59

Merkez Sarıçam ilçesinde iddiaya göre lise öğrencisi iki genç kız dedikodu yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

ACIMASIZCA VURDULAR

İki genç kızı çimenlik alanda birbirine girdi. Yumruk yumruğa, kavga eden iki genç kız birbirlerine acımasızca vurmaya başladı.

GÜLEREK İZLEDİLER

Bu arada, genç kızların arkadaşları da bu anları gülerek film izler gibi izledi. Bu anlar ise diğer öğrenciler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Liseli kızlar yumruk yumruğa kavga etti! Arkadaşları gülerek izledi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Liseli kızlar yumruk yumruğa kavga etti! Arkadaşları gülerek izledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ferht Srin: Dizilerimizde cok az siddet var magandalık, zorbalık, kabadayılık, ast ust abi dayı reis temaları cok az isleniyor dozu biraz arttırılmalı bence. Yeterki bir kız erkek sahnede opusmesin kafa kesme tarihi dizi adı altında ırkcılık, nefret, şiddet insan psikolojisini bozan ne kadar sey varsa siddeti arttırılmalı. Artık parkta normal yurumek luks oldu ya kufur argo veya tartısma vs. ulkece rehabilitasyon hak ediyoruz. 26 1 Yanıtla

Advertisement